Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Απαράδεκτο δημοσίευμα για τη Νατάσα


κλίκ στην εικόνα για μεγέθυνση

Η Νατάσα πολεμάει τους όγκους του μαστού

Στο μαιευτήριο «Ιασώ» μπαινοβγαίνει τις τρεις τελευταίες ημέρες η σύζυγος του πρωθυπουργού, αλλά μην πάει ο νους σας στο κακό! Η Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή, που ειδικεύεται στην Α' Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική του Λαϊκού Νοσοκομείου, παρακολουθεί ανελλιπώς το τριήμερο εκπαιδευτικό συνέδριο για τον καρκίνο του μαστού που διοργανώνει το ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Η παρουσία της, ωστόσο, στους διαδρόμους του νοσοκομείου, όπως ήταν φυσικό, δημιούργησε έκπληξη σε ασθενείς και τους συνοδούς τους, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που όταν την είδαν στην καφετέρια της κλινικής να συνομιλεί με γιατρούς, άρχισαν να αναρωτιούνται εάν εκείνη ή δικό της πρόσωπο αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας! Δεν έχει περάσει, άλλωστε, πολύς καιρός από τότε που η κυρία Παζαΐτη είχε πάει στο Λονδίνο (όπου παρέμεινε σχεδόν είκοσι μέρες) για να παρακολουθήσει σεμινάρια Χειρουργικής - ένα ταξίδι το οποίο οι τότε «φήμες» (και μόνο φήμες!) την ήθελαν να το πραγματοποιεί γιατί (δήθεν!) ήταν βαριά άρρωστη. Βέβαια, ήταν η ίδια η κυρία Καραμανλή που μόλις επέστρεψε από το Λονδίνο έδωσε την απάντησή της στο ράδιο αρβύλα με τη στάση της στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου έκανε όλες τις εφημερίες που «χρωστούσε» για να μη δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να πιστέψει ότι χρήζει ευνοϊκής μεταχείρισης. Μάλιστα, επειδή εκείνες τις μέρες το πρόγραμμά της ήταν φορτωμένο, για αρκετό καιρό δεν μπορούσε να συνοδεύσει τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή σε επίσημες συναντήσεις και ταξίδια, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

Η χθεσινή πολύωρη παρουσία της κυρίας Νατάσας Καραμανλή στο «Ιασώ», όπου πραγματοποιείται το Εκπαιδευτικό Ιατρικό Φροντιστήριο για τους Ελληνες Μαστολόγους, δημιούργησε για μία ακόμη φορά μεγάλο θόρυβο. Η χειρουργός Νατάσα χθες, όπως και την Τετάρτη, ήταν από τις 8.30 το πρωί στο νοσοκομείο έως τις 17.30 το απόγευμα. Μάλιστα, έφτασε χωρίς προσωπική φρουρά, όπως άλλωστε συνηθίζει να πηγαίνει και στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου ολοκληρώνει φέτος το τρίτο έτος της ειδικότητάς της στην Α΄ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική.

Φορώντας παντελόνι μπλουτζίν, ένα άσπρο σακάκι και άσπρα πέδιλα, ο φακός της «Εspresso» τη «συνέλαβε» χθες το μεσημέρι έξω από την αίθουσα του συνεδρίου, στο καθιερωμένο διάλειμμα, να μιλάει στο κινητό της. Νωρίτερα ασθενείς και επισκέπτες την είχαν δει να τα λέει με τους συναδέλφους της δρ Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη και δρ Αντώνη Κεραμόπουλο και κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να την πλησιάσουν για να τη ρωτήσουν αν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Η κυρία Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή τους χαμογέλασε ευγενικά και τους απάντησε: «Είμαι πάρα πολύ καλά, σας ευχαριστώ».

Δεν έλειψαν, βέβαια, και οι... τολμηροί που της ζήτησαν τα προγνωστικά της σχετικά με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Εκείνη, όμως, τους απάντησε γλυκά: «Είμαι εδώ για να παρακολουθήσω το συνέδριο. Σας ευχαριστώ πολύ». Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι η κυρία Παζαΐτη-Καραμανλή αποφεύγει να μιλάει για οτιδήποτε έχει σχέση με την πολιτική, ακόμα και με τους συναδέλφους της μέσα στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου περνάει πολλές ώρες της ημέρας της.

Αξίζει να τονισθεί ότι το συνέδριο διοργανώνουν οι Κλινικές Μαστού του ιδιωτικού θεραπευτηρίου με διευθυντές τους Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη και Αντώνη Κεραμόπουλο, οι οποίες φιλοξενούν τη Διεθνή Σχολή Υπερήχων Μαστού (IBUS - International Breast Ultrasound School). Αλλωστε, η κυρία Νατάσα Καραμανλή δήλωσε συμμετοχή στο τριήμερο εκπαιδευτικό συνέδριο, που ξεκίνησε στις 27 Μαΐου και τελειώνει σήμερα, γιατί είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωποι της Διεθνούς Σχολής IBUS (που ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στην Ελβετία) ήρθαν στη χώρα μας.

Σκοπός της IBUS είναι η συνεχής εκπαίδευση υψηλού επιπέδου με τη χρήση σύγχρονων απεικονιστικών τεχνολογιών στην εκτίμηση των παθήσεων του μαστού. Εχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα 70 εκπαιδευτικά σεμινάρια σε όλο τον κόσμο και υπολογίζεται ότι έχουν εκπαιδευτεί 1.200 επαγγελματίες της υγείας.

ΡΙΤΑ ΜΕΛΑ


Πηγή: Espresso

Κάποιοι έχουν ξεπεράσει τα όρια.

Στα blogs κυκλοφορεί η είδηση ότι παραιτήθηκε πριν από λίγο ο διευθυντής της espresso για αυτό το άθλιο δημοσίευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: