Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Δελτίο Τύπου - Αποκατάσταση του τυπικού προβλήματος με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Νέα Γενιά - Νέα Πορεία"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε απάντηση των όσων θλιβερών ανακοινώσεων και σχολίων είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το ατυχές συμβάν της μερικής ακύρωσης του ψηφοδελτίου του  συνδυασμού "Νέα Γενιά -Νέα Πορεία" του οποίου ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Προποντίδας κος Δημήτριος Τσούφης από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Χαλκιδικής και προς αποκατάσταση της αλήθειας οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας ότι σήμερα 6-5-2014 εκδόθηκε η με αριθμό 16/2014 απόφαση του ιδίου Δικαστηρίου με την οποία αποκαταστάθηκε δικαστικά πλήρως το τυπικό πρόβλημα που παρουσιάσθηκε εκ παραδρομής  στη σύνθεση του ψηφοδελτίου.

Κάποιοι θεώρησαν σκόπιμο εξαιτίας του προβλήματος που ανέκυψε να σπιλώσουν αμέσως και να αμαυρώσουν την όλη προσπάθεια τόσο του υποψηφίου Δημάρχου κου Δημητρίου Τσούφη,
όσο και των συνεργατών του εξαπολύοντας επίθεση λάσπης άκριτα και αδιάκριτα.

Σε όλους αυτούς θα απαντήσει ηχηρά σε λίγες ημέρες ο λαός της Ν. Προποντίδας δίδοντας με την ψήφο του την πλειοψηφία στον συνδυασμό "Νέα Γενιά - Νέα Πορεία" αρχίζοντας για τον Δήμο μας μία νέα εποχή προόδου και ευημερίας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους νομικούς συνεργάτες μας που συνέβαλαν στην αποκατάσταση του τυπικού θέματος, τους υποψηφίους του συνδυασμού που με κραταιό φρόνημα και ηθικό παρέμειναν αταλάντευτοι στον αγώνα τους. Τέλος να επισημάνουμε σε εκείνους που έσπευσαν με κάθε τρόπο να εκφράσουν την εμπάθεια  τους σε βάρος μας ότι δεν θα τους ακολουθήσουμε στον δρόμο που οι ίδιοι διάλεξαν, απλά θα τους συμβουλεύσουμε να ασκήσουν στο  μέλλον και μέχρι τις εκλογές  κριτική με πολιτικά επιχειρήματα και να συμφιλιωθούν με την πραγματικότητα και το νικηφόρο για εμάς και για τους δημότες της Ν. Προποντίδας εκλογικό αποτέλεσμα  που σε λίγο πλησιάζει. 

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: