Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Αποστάσεις Γλέζου από τους χειρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ για τις υποψηφιότητες στη Θράκη

Θέση για τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τις υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη παίρνει ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου Μανώλης Γλέζος, κρατώντας σαφείς αποστάσεις από τους χειρισμούς της Κουμουνδούρου για το θέμα.

Μιλώντας στην εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής, ο κ. Γλέζος αφήνει σαφείς αιχμές και αποδίδει τα όσα συνέβησαν σε «επιπολαιότητα και μικροκομματισμό».

Κράτα εξάλλου αποστάσεις από τις απόψεις για τη Μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη που διατυπώνει ο συνυποψηφιός του, Δημήτρης Χριστόπουλος, λέγοντας πως «δεν είναι ένα συμπαγές πράγμα,  αλλά αποτελείται από Τσιγγάνους (Ρομά), από Πομάκους και τουρκογενείς».

Ως προς τις γερμανικές οφειλές, σημειώνει ότι το θέμα μπορεί να λυθεί μόνο πολιτικά.

Ο κ. Γλέζος επαναλαμβάνει ότι οι ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα και εκτιμά ότι η Αριστερά αναδειχθεί πρώτο κόμμα με μεγάλη διαφορά από τη ΝΔ, «τότε θα πάμε σε εθνικές εκλογές».

Ωστόσο, επισημαίνει, ότι «εάν δεν κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του εκλογικού σώματος, αυτό σημαίνει ότι δεν πετύχαμε να πείσουμε τον ελληνικό λαό και πρέπει εμείς να σκεφθούμε πού κάναμε λάθος».

Πηγή: NewPost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: