Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Η Σιθωνία στην έκθεση τουρισμού του Βελιγραδίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Σιθωνία στην έκθεση τουρισμού του Βελιγραδίου

Εξαιρετικά δυναμική ήταν  η παρουσία της Σιθωνίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι. Οι σύλλογοι ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων Νικήτης, Ν.Μαρμαρα, Πόρτο Κουφό και Τορώνης διαφήμισαν την περιοχή διανέμοντας το καλαίσθητο διαφημιστικό υλικό τους,  ενώ παράλληλα παρούσα ήταν και αντιπροσωπεία του Δήμου Σιθωνίας.

Το περίπτερο των συνεκθετών Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Χαλκιδικής, Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και marketing Χαλκιδικής και Επιμελητηρίου ήταν σε κεντρικότατο σημείο της έκθεσης  και διέθετε τις προσόψεις και έξι σταντ.



Το διαφημιστικό υλικό του Δήμου Σιθωνίας κάλυψε τα τρία από τα συνολικά έξι σταντ , λόγω της δυναμικής συμμετοχής εκθετών από την περιοχή.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων καταλυμάτων Χαλκιδικής Δημήτρης Χαδαλής σχολίασε τη συμμετοχή της Σιθωνίας στην έκθεση και εξήρε το ενδιαφέρον των  τοπικών επιχειρηματιών γι’αυτές τις δράσεις. Παράλληλα ευχαρίστησε το Δήμαρχο Σιθωνίας κ.Ιωάννη Τζίτζιο, ο  οποίος στηρίζει ηθικά αλλά και υλικά αυτές τις προσπάθειες για την προβολή της Σιθωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: