Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ο Δήμος Σιθωνίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Holidays and Spa, στη Σόφια


Δυναμικά παρουσιάζεται η Σιθωνία στη φετινή Διεθνή Έκθεση Τουρισμού  Ηolidays and Spa στη Βουλγαρική πρωτεύουσα. Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της σήμερα και θα ολοκληρωθεί το βράδυ του Σαββάτου.

Φέτος για πρώτη φορά ο Δήμος Σιθωνίας έχει ενισχύσει σημαντικά τους φορείς του Τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του και τους βοήθησε στο να εξασφαλίσουν συμμετοχή στην έκθεση της Σόφιας. Η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων καταλυμάτων Χαλκιδικής έχει νοικιάσει stand σε περίοπτη θέση και φιλοξενεί τους τουριστικούς φορείς της Σιθωνίας.

Οι σύλλογοι ενοικιαζομένων δωματίων Πόρτο Κουφό, Νικήτης και Νέου Μαρμαρά έχουν στείλει εκπροσώπους  στην έκθεση,
  οι οποίοι και προχωρούν σε συναντήσεις b to b και προωθούν το διαφημιστικό υλικό τους.


Ο Δήμος Σιθωνίας έχει στοχεύσει φέτος στην οργανωμένη παροχή βοήθειας στους φορείς Τουρισμού της περιοχής, γεγονός που τονίστηκε και από την παρουσία του Δημάρχου Σιθωνίας Ιωάννη Τζίτζιου σήμερα στη Σόφια. 

Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους φορείς για την πρωτοβουλία τους και να δηλώσει ικανοποιημένος τόσο από το αισθητικό αποτέλεσμα του stand όσο και από τη συμμετοχή των επιχειρηματιών. 


«Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τη Σιθωνία μπροστά»  δήλωσε ο κ. Τζίτζιος.  «Θέλουμε να συνεχίσει η Σιθωνία να είναι αγαπημένος τουριστικός  προορισμός, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους επισκέπτες. Η περιοχή μας εξάλλου παίζει και θα συνεχίσει να παίζει καθοριστικό ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη όλης της Χαλκιδικής» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σιθωνίας, ο οποίος θα επισκεφθεί την έκθεση και αύριο, έχοντας βαρύ πρόγραμμα συναντήσεων με tour operators και Βούλγαρους δημοσιογράφους.


Ο  κ. Τζίτζιος είναι ο μοναδικός αιρετός από τη Χαλκιδική που επισκέπτεται την έκθεση τουρισμού στη Σόφια θέλοντας να δηλώσει τη μεγάλη σημασία που έχει αποκτήσει για τη Σιθωνία η τουριστική αγορά των Βαλκανίων.και Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: