Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Αδελφοποίηση Σωματείων Basket στην Χαλκιδική


Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο χώρο του τουριστικού περιπτέρου "Έξι βρύσες " στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής το Σάββατο 22-02-2014 , στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης του Α.Ο. Πολυγύρου , έγινε η αδελφοποίηση των σωματείων Basket  Α.Ο Πολυγύρου (ΑΟΠ ) με το σωματείο Σ.Α. Στρατωνίου που είναι συνέχεια συνεργασίας χρόνων και είναι κάτι που έπρεπε να είχε ήδη γίνει .

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Πολυγύρου κος Αστέριος Ζωγράφος και ο αντίστοιχος Δήμαρχος Αριστοτέλη κος Πάχτας Χρήστος , καθώς και ο βουλευτής Χαλκιδικής κος Ευθύμιος Καρανάσιος , ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κος Ιωάννης Γιώργος , ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη & Πρόεδρος Σ.Α. Στρατωνίου Basket κος Κατσαβαβάκης Κων/νος που με τον αντίστοιχο Πρόεδρο του Α.Ο. Πολυγύρου κο Παραθυρα Ξενοφών αντάλλαξαν λάβαρα των ομάδων.

 Επίσης το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κος Τζιτζικώστας Απόστολος, ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου κος Χρήστος Βορδός , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου κος Ζαγγιλας Δημήτριος , η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πολυγύρου κ Ροκου Άννα, παλιοί Πρόεδροι του Α.Ο. Πολυγύρου και πλήθος κόσμου σε μια κατάμεστη αίθουσα .


Παρόν ήταν και ο γενικός αρχηγός του Σ.Α. Στρατωνίου κος Μάνος Κατσαβαβάκης που παρέδωσε φανέλα στο πλαίσιο της αδελφοποίησης , στον αρχηγό της ομάδας  basket  του Α.Ο. Πολυγύρου κο Στιβαχτάρη Γρηγόριο που με την σειρά του παρέδωσε την φανέλα του Α.Ο. Πολυγύρου basket  στον γενικό αρχηγό Στρατωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: