Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Εκδηλώσεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων στον Δήμο Πολυγύρου

Σε κλίμα αισιοδοξίας συνεχίζονται στο δήμο Πολυγύρου οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Φορείς, σύλλογοι και εθελοντές ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα εορταστική για μικρούς και μεγάλους.

Μέχρι την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 η Ενωση Ελευθέρων Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Πολυγύρου και Κεντρικής και Βόρειας Χαλκιδικής διοργανώνει εκδηλώσεις με κύριο στόχο τη δημιουργία γιορτινού κλίματος για τους καταναλωτές και τον εμπορικό κόσμο. Παραμύθια, κάλαντα, εορταστική μουσική, ανιματέρ και κλόουν, κεράσματα, και ο Αγιος Βασίλης με πολλά δώρα θα δώσουν χαρά σε μικρά και μεγάλα παιδιά.

Την καθιερωμένη της Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με ύμνους και κάλαντα Χριστουγέννων θα πραγματοποιήσει η Παιδική Χορωδία Πολυγύρου σήμερα, Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., στον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στον Αγιο Πρόδρομο.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του δήμου Πολυγύρου και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Στις Καλύβες ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Μηκύβερνα» οργανώνει εκδηλώσεις με τίτλο «Χριστουγεννιάτικη Μαγεία» έως τις 30 Δεκεμβρίου 2013. Στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλυβών θα λειτουργεί χριστουγεννιάτικη αγορά, ενώ τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να επιδοθούν σε κατασκευές, παιχνίδια, χόκεϊ, ποδοσφαιράκι.

Το αγαπημένο καρουζέλ θα προσφέρει απίστευτες στιγμές χαράς σε αγόρια και κορίτσια. Τη μαγεία των Χριστουγέννων στις Καλύβες μπορούν οι επισκέπτες να νιώσουν από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Σήμερα και αύριο, 23 και 24 Δεκεμβρίου, ο χώρος θα είναι ανοιχτός και το πρωί στις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. Kλειστά θα είναι ανήμερα των Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή διοργανώνουν την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, στις 5 μ.μ., στο Πολιτιστικό κέντρο Ζερβοχωρίων ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιόχωρας, ο Σύλλογος Γυναικών Ζερβοχωρίων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γεροπλατάνου, ο Σύλλογος Γυναικών Ριζών και ο δήμος Πολυγύρου.

Μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν με παιχνίδια, χορούς, δώρα από τον Αγιο Βασίλη, τα ξωτικά και τις νεράιδες. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τέλος, στον Αγιο Πρόδρομο η Νεολαία Αγίου Προδρόμου παρουσιάζει την παράσταση «Η Μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» του Ευγένιου Τριβιζά το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο. Είσοδος: 2 ευρώ (μαθητές γυμνασίου και άνω).

Δεν υπάρχουν σχόλια: