Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου του Ευθύμη Καρανάσιου

Πολύγυρος  3 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στη Χανιώτη πραγματοποίησε ο βουλευτής Χαλκιδικής Νέας Δημοκρατίας Ευθύμης Καρανάσιος, τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας υλοποίησης θεσμικών συναντήσεων με τους αιρετούς εκπροσώπους των δημοτικών – τοπικών Κοινοτήτων του νομού, με εκπροσώπους επαγγελματικών οργανώσεων, συλλόγων και φορέων.

Στη συνάντηση με τα μέλη του ΚΑΠΗ της Χανιώτης, ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα τους και να μεταφέρει την προσπάθεια που γίνεται σε κυβερνητικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο τον τελευταίο χρόνο για την αποδέσμευση από τα μνημόνια και την έξοδο της πατρίδας μας από την κρίση.

Στο πρώην Δημαρχείο Παλλήνης, ο κ. Καρανάσιος συναντήθηκε με εκπροσώπους του Δήμου Κασσάνδρας, της Δημοτικής Κοινότητας Χανιώτης, πολιτιστικών συλλόγων και επαγγελματιών της περιοχής.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης Χρήστος Κορδέλας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημ. Συμβούλιο Κασσάνδρας και πρώην Δήμαρχος Κώστας Καπούλας, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι. Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης έθεσαν υπόψη του βουλευτή ζητήματα της περιοχής όπως είναι η δημιουργία μικρού φράγματος για τη συγκέντρωση νερού, η διάβρωση που απειλεί σε μεγάλο βαθμό τις ανατολικές ακτές της χερσονήσου, η πορεία των εργασιών κατασκευής του νέου δρόμου Ποτίδαιας – Κασσάνδρας και η προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.
Οι παριστάμενοι επαγγελματίες επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στο θέμα των εισφορών στα ασφαλιστικά ταμεία και στις αρνητικές επιπτώσεις που έχει για τη Χαλκιδική, ο τρόπος που προβάλει η αστυνομία τους ελέγχους που διενεργεί στα θερινά μαγαζιά.

Κλείνοντας τη συνάντηση ο Βουλευτής κ. Καρανάσιος, διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι είναι κοντά τους για να αναδείξει τα προβλήματα και να διεκδικήσει λύσεις σε αυτά. «Κύριο μέλημα μου είναι η προώθηση των θεμάτων της Χαλκιδικής και η αναζήτηση λύσεων, μέσω νομοθετικών παρεμβάσεων, σε προβλήματα που υπάρχουν επί πολλά χρόνια. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στη διαχείριση των τραγικών λαθών του παρελθόντος,  συνεχίζουμε την προσπάθεια για να δοθούν ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες λύσεις στα προβλήματα, μακριά από ακραίες υποσχέσεις και λαϊκισμούς στις οποίες καταφεύγουν τελευταία θεσμικοί αλλά και εξωθεσμικοί παράγοντες», υπογράμμισε σε δήλωσή του ο κ. Καρανάσιος.

Γραφείο Ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: