Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Επιμελητήριο Χαλκιδικής - Δελτίο Τύπου για την παρουσίαση της Μελέτης ολοκλήρωσης του Οδικού Δικτύου Κασσάνδρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 10:30 στο SANI BEACH HOTEL στην αίθουσα "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" για την παρουσίαση της Μελέτης ολοκλήρωσης του Οδικού Δικτύου Κυκλώματος Κασσάνδρας,από την Περιφερειακή Ενότητας Χαλκιδικής με θέμα κόμβος Κασσανδρείας – Πευκοχώρι συμμετείχε και το Επιμελητήριο δια του προέδρου του  κου Γκιλή Γεώργιου.

Στη σύσκεψη που προσκαλέστηκαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς της Χαλκιδικής, ο κος Γκιλής στην εισήγησή του, επεσήμανε μεταξύ άλλων, ότι ο νομός  υστερεί σε έργα υποδομής (οδικά δίκτυα, λιμάνια, φράγματα, βιολογικοί καθαρισμοί) βασιζόμενος σε εμπεριστατωμένες μελέτες του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, που επιβεβαιώνουν την ανάγκη υλοποίησης των.



Τόνισε ότι «ο επιχειρηματικός κόσμος τάσσεται υπέρ της υλοποίησης κάθε έργου υποδομής, αλλά δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι, απαιτείται  υπευθυνότητα και διαφανείς διαδικασίες, που να σέβονται την εγχώρια νομοθεσία, τους περιβαλλοντικούς όρους, την προστασία του Έλληνα πολίτη, την τοπική κοινωνία».

Καταλήγοντας τόνισε ότι η υλοποίηση τέτοιων έργων θα δώσουν ανάσα στην περιοχή μας σηματοδοτώντας την αναπτυξιακή προοπτική της ελληνικής οικονομίας και τη δημιουργία ενός ελκυστικού επενδυτικού περιβάλλοντος.


Είναι καιρός να προχωρήσουμε  στην υλοποίηση και άλλων οδικών δικτύων, όπως Μουδανιών – Σιθωνίας και Αεροδρομίου Μακεδονίας – Άγιου Όρους, συμβάλλοντας σημαντικά στην καλύτερη εξυπηρέτηση του Έλληνα και του ξένου τουρίστα που θα επισκεφτεί το νομό μας ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες όπου υπάρχει έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Από το Γραφείο Τύπου του
Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: