Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Bαρβιτσιώτης: Εθνικός στόχος η καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης

«Βρίσκομαι σήμερα εδώ για να σας μεταφέρω το μήνυμα ότι σας στηρίζω και παράλληλα σας ευχαριστώ για το έργο σας», είπε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, απευθυνόμενος στα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καλαμάτας, κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της πόλης.

«Γνωρίζω και προσπαθώ να επιλύσω προβλήματά σας, όπως είναι αυτό της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Ήδη από την πλευρά του Υπουργείου έχουν γίνει αυτά που πρέπει και περιμένουμε από το Υπουργείο Οικονομικών τις περαιτέρω ενέργειες. Αυτό που έχω θέσει ως κεντρικό στόχο είναι να σας απαλλάξω από τις γραφειοκρατικές διαδικασίες ώστε να γίνετε ακόμη πιο παραγωγικοί.

Τέλος, σας εφιστώ την προσοχή, λόγω και των γεωπολιτικών εξελίξεων, στο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης. Η καταπολέμησή της αποτελεί εθνικό στόχο και γι’ αυτό μάλιστα αύριο θα επισκεφθώ μαζί με τον πρωθυπουργό κατά σειρά τη Μάλτα και τη Ρώμη, για να υπάρξει κοινή στάση των χωρών του Νότου ώστε να σας προσφέρουμε όλα τα αναγκαία μέσα για την αποτελεσματική αντιμετώπισή της» τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Πηγή: Newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια: