Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Σφοδρή επίθεση Άκη: «Ποιοι ντρόπιασαν το ΠΑΣΟΚ, γνωρίζουν καλά στο ΠΑΣΟΚ»

 Σφοδρή επίθεση κατά των ηγεσιών του ΠΑΣΟΚ εξάπελυσε, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος λέγοντας ότι «αναζητούν εξιλαστήριο θύμα και άλλοθι επιχειρώντας με αυτή την αγωνιώδη προσπάθεια και ντροπή για το ίδιο, τη μετάθεση των ευθυνών για τον πρωτοφανή εξευτελιστικό καταποντισμό στις πρόσφατες εκλογές».

Στη δήλωση του ο κ. Τσοχατζόπουλος απαντά στις επικρίσεις που δέχτηκε από στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μια μέρα μετά την έναρξη της δίκης του, τονίζοντας ότι κάποιοι επιχείρησαν «ευθεία και ανενδοίαστη περέμβαση» σε μια προσωπική του υπόθεση, που, όπως, αναφέρει «βρίσκεται προς κρίση ενώπιον της Δικαιοσύνης, εκδίδοντας μάλιστα και καταδικαστική απόφαση εις βάρους μου».


«Ποιοι ντρόπιασαν το ΠΑΣΟΚ, γνωρίζουν καλά στο ΠΑΣΟΚ», συνεχίζει ο Ακης Τσοχατζόπουλος και προσθέτει:

«Επισημαίνω όμως στο μόνο κατ΄ όνομα σημερινό ΠΑΣΟΚ, ότι επί σαράντα χρόνια η ζωή μου ήταν μια διαρκής προσφορά στο ίδιο και στην Ελλάδα. Στην ιστορική συγκρότηση, ενδυνάμωση, στη δημοκρατική, προοδευτική, αριστερή λειτουργία και δράση του, για να είναι το ΠΑΣΟΚ κόμμα του λαού».

Καταλήγει, λέγοντας: «επομένως, δεν παραγράφονται με "δηλώσεις" τα παραπάνω, κυρίως όμως δεν μπορούν να αμαυρωθούν από αυτούς που μετέτρεψαν ένα μεγάλο λαϊκό Κίνημα σε συνώνυμο του μαρτυρίου του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτισμικού χρέους του ελληνικού λαού».

Πηγή: TheInsider

Δεν υπάρχουν σχόλια: