Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Με επιτυχία έγινε η χειμερινή ημερίδα στίβου στη Νικήτη Χαλκιδικής

( την Κυριακή, 3-2- 2013)

Με την έγκριση της ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ  Θεσσαλονίκης- Χαλκιδικής, ο Γυμναστικός Σύλλογος «η Σιθωνία»   υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας εκτέλεσε ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ, τη  Κυριακή 3/2/2013  (πρωί 10.30-14.45) στο δημοτικό γήπεδο Νικήτης.   Τα αγωνίσματα και οι κατηγορίες αθλητών-τριών ήταν Π-Κ, ΠΠ/Β-ΠΠ/Β, ΠΠ/Α,ΠΠΚ/Α, και μεγάλος αριθμός Μινι- Σούπερ Μινι αγόρια και κορίτσια.

Συνολικά ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε τους 150 από τους συλλόγους Γ.Σ «η Σιθωνία», ΑΣ Κένταυρος Καλικράτειας, και ορισμένοι μεμονωμένοι μικροί αθλητές-τριες από την Χαλκιδική ( και αυτή τη φορά τα σωματεία της Θεσσαλονίκης δεν μας προτίμησαν !!!).
Το όμορφο γήπεδο Νικήτης, οι πολλόι θεατές, ο μεγάλος αριθμός αθλητών-τριών και ο καλός καιρός  δημιούργησαν ένα εξαίρετο αθλητικό θέαμα, το οποίο ικανοποίησε την τοπική κοινωνία η οποία έσπευσε στο γήπεδο Νικήτης. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Σιθωνίας (πάντα παρών και υποστηρικτής των αθλητικών εκδηλώσεων), ο υπεύθυνος αθλητισμού Νίκος Χριστοδούλου, και πολλοί άλλοι φίλοι του στίβου.

Ο Αγώνας έγινε απο εθελοντές κριτές τους οποίους πλαισίωσαν εθελοντές προπονητές των συλλόγων που συμμετείχαν. Υπεύθυνος των Αγώνων ο Νίκος Παπαδημητρίου μέλος της Δ.Σ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του Γ.Σ «η Σιθωνία». Επίσης για την καλή οργάνωση-διεξαγωγή των αγώνων, συμμετείχαν μέλη του συλλόγου κυρίως το Διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ «η Σιθωνία». Οι επιδόσεις-αποτελέσματα των αγωνισμάτων θα σταλούν στους συλλόγους σύντομα.

Κατά την διάρκεια των αγώνων σημειώθηκαν ορισμένες αξιοσημείωτες για την εποχή επιδόσεις όπως: Σφαιροβολία και δισκοβολία Κορασίδων, Δισκοβολία Παίδων, κλπ)

Η Οργανωτική επιτροπή νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή των αγώνων (αθλητές, προπονητές, γονείς,),  Οι δαπάνες των αγώνων καλύφθηκαν αποκλειστικά απο το σύλλογο, και συνδρομές των γονέων, αθλητών-τριών του συλλόγου μας.

Στους τρεις πρώτους νικητές-νικήτριες όλων των αγωνισμάτων απονεμήθηκαν μετάλλιο του ΣΕΓΑΣ..  

Υπεύθυνος-Συντονιστής των αγώνων, Νίκος Παπαδημητρίου (6942-812871)



Δεν υπάρχουν σχόλια: