Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Δήμος Πολυγύρου: Δωρεάν τεστ ΠΑΠ και σε Βράσταμα και Σανά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΑΣΤΑΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝΑ


Ο Δήμος Πολυγύρου συνεχίζει το δωρεάν προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας με σκοπό να ενημερώσει και να κινητοποιήσει τις γυναίκες για την αξία του προληπτικού ελέγχου.

Μετά την επιτυχημένη υλοποίηση του προγράμματος προληπτικού ελέγχου σε συνεργασία με το κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων και στον Άγιο Πρόδρομο, το Παλαιόκαστρο και τα Πλανά της Δημοτικής Ενότητας Πολυγύρου, σε δωρεάν ΤΕΣΤ ΠΑΠ θα έχουν την ευκαιρία να υποβληθούν γυναίκες στα Βράσταμα στις 6 Μαρτίου 2013 σε συνεργασία με το ΚΥ Αγίου Νικολάου και στα Σανά στις 13 Μαρτίου 2013 σε συνεργασία με το ΚΥ Ζαγκλιβερίου.

Η εξέταση γίνεται από τις 9.00 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ. στο αγροτικό ιατρείο του κάθε χωριού ενώ οι γυναίκες, που επιθυμούν να υποβληθούν στην εξέταση, προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα, πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» και στο τηλέφωνο 2371021697 (εργάσιμες ώρες).

Σημειώνεται ότι στο Τοπικό Διαμέρισμα Δουμπιών οι γυναίκες μπορούν κάθε Τετάρτη καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου να υποβάλλονται σε δωρεάν προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στο Αγροτικό Ιατρείο του χωριού.

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: