Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

«Του είπα να προχωρήσει όπως στην υπόθεση του Ξηρού»

Η «ΕΚΡΗΞΗ» ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΔΙΩΤΗ

 Mόνο ήρεμο δεν ήταν το κλίμα στην συνάντηση που έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με πρώην βουλευτές του κόμματος στην Ιπποκράτους. Φανερά πιεσμένος από την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Λαγκάρντ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξερράγη κατά πάντων δηλώνοντας με νόημα ότι «επειδή δεν είμαι άγιος ή ο Άγιος Νεκτάριος έως ότου λάμψει η αλήθεια δεν θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια».

Ο κ. Βενιζέλος απάντησε με αυτόν τον τρόπο σε σχόλιο της πρώην βουλευτίνας Αφροδίτης Παπαθανάση η οποία προέτρεψε τους παριστάμενους «να προστατεύσουμε τον πρόεδρο». «Δεν χρειάζομαι καμία προστασία από κανέναν. Είμαι στόχος μιας χυδαίας εκστρατεία» σχολίασε ξερά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.


Για μία ακόμη φορά ο Ευάγγελος Βενιζέλος απέδωσε σοβαρότατες ευθύνες στον Ιωάννη Διώτη και μάλιστα ανέφερε στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ότι όταν ο πρώην γραμματέας του ΣΔΟΕ του παρέδωσε καθυστερημένα το στικάκι εκείνος του είπε:

«Προχώρησε όπως ξέρεις και όπως έκανες στην υπόθεση του Ξηρού». Κατηγόρησε επίσης τον κ. Διώτη ότι είπε ψέματα και στην Βουλή και στην υπηρεσία του διερωτώμενος: «Πόσα αντίγραφα να υπάρχουν ακόμη;».

Από τα πυρά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν γλίτωσε ούτε ο Μάρκος Μπόλαρης (διαγραφείς βουλευτής) τον οποίο κατηγόρησε ότι έλεγε αθλιότητες στην πλατεία των Σερρών ότι υπάρχουν ονόματα μελών της οικογένειάς του στην λίστα.

Επίσης σχολίασε για τον αποχωρήσαντα Χρήστο Αηδόνη ότι «βρήκε σήμερα να ρίξει κι άλλη χολή», ενώ για τον Γιάννη Ραγκούση άφησε υπονοούμενα ότι ως πρώην υπερυπουργός δεν είναι δυνατόν να μην ήξερε για την λίστα.

Κάποια στιγμή παραλίγο να δημιουργηθεί ένταση με την Κατερίνα Μπατζελή η οποία ανέφερε ότι «πολιτικές ευθύνες έχουμε όλοι και όχι μόνο ο πρόεδρος» για να της απαντήσει ο Βενιζέλος αυστηρά: «Πες καθαρά τι θέλεις να πεις για να σου απαντήσω».

Αναφερόμενος γενικά σε όσα ακούστηκαν σε σχέση με τον ίδιο και την λίστα Λαγκάρντ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: «Μου προκαλούν αηδία οι συμπεριφορές ορισμένων ανθρώπων».

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: