Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ανεξαρτητοπoιήθηκε ο Μίμης Ανδρουλάκης

ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

 Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης.

Ο βουλευτής που ναι μεν υπερψήφισε χτες τα μέτρα τηρώντας την κομματική γραμμή του ΠΑΣΟΚ, σήμερα σε δηλώσεις του στον Βήμα FM διευκρίνισε ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει τον προϋπολογισμό την Κυριακή και έτσι θα προχωρήσει πολιτικά ανεξάρτητος.

«Δεν μπορώ να είμαι μέρος της εσωτερικής κρίσης του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό, ενώ εκτίμησε ότι η οικειοθελής αποχώρησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα τον φέρει πιο κοντά στους ψηφοφόρους που ανήκουν στο χώρο της κεντροαριστεράς και του ίδιου του ΠΑΣΟΚ όπως είπε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε πως είναι αναγκαίο να γίνει άμεσα ανασύνθεση του χώρου της κεντροαριστεράς προκειμένου να αποτελέσει έναν ισχυρό πολιτικό πόλο ο οποίος θα βοηθήσει στην υπέρβαση της κρίσης. Παράλληλα, άσκησε σφοδρή κριτική τόσο προς τον πρωθυπουργό όσο και προς τον υπουργό Οικονομικών λέγοντας ότι ο τρόπος με τον οποίο έκαναν τη διαπραγμάτευση έφερε ως αποτέλεσμα τη χθεσινή «άτακτη» εικόνα της Βουλής.

Να σημειωθεί ότι ακόμη και σήμερα τυπικά ο κ. Ανδρουλάκης διατηρεί τον τίτλο του προσωπικού συμβούλου του προέδρου του κόμματος.

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: