Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Πάτρα: Διαψεύδεται η επίθεση της Χρυσής Αυγής στο γιατρό με το φακελάκι

Nέα τροπή παίρνει η υπόθεση της καταγγελίας που έγινε για ξυλοδαρμό γιατρού που πήρε φακελάκι, από μέλος της Χρυσής Αυγής, αφού όλα δείχνουν πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ωστόσο όμως υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για χρηματισμό του γιατρού και μάλιστα με το ποσό των 2.500 ευρώ!

Όπως αποδείχτηκε η γυναίκα - αδελφή του θανόντος τελικά ασθενούς, όντως μετέβη στο Νοσοκομείο του Ρίου, συνοδευόμενη από τον γνωστό της και υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ανδρέα Νικολακόπουλο, προκειμένου να ζητήσει την επιστροφή των χρημάτων που είχαν καταβληθεί στον «δημόσιο λειτουργό» για να κάνει επέμβαση στον αδελφό της. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο lepanto ο κ. Νικολακόπουλος,
όντως ο γιατρός παραδέχθηκε πως πήρε φακελάκι, επειδή όμως το είχε καταβάλει... άλλος συγγενής, είπε στην αδελφή του θανόντος μπροστά στον πολιτευτή της Χρυσής Αυγής «να έρθει εκείνος να τα πάρει»! Η γυναίκα με τον κ. Νικολακόπουλο έφυγαν, χωρίς να υπάρξει άλλο επεισόδιο (δεν έγινε ξυλοδαρμός) γι αυτό και δεν υπήρξε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία ή στη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Ωστόσο η γυναίκα κατήγγειλε τον χειρουργό για φακελάκι και μάλιστα ανέφερε πως αρχικά ζητούσε 3500 ευρώ αλλά τελικά δέχθηκε και τις 2.500! Η καταγγελία έγινε και στον Ιατρικό Σύλλογο. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνθρωπος που έδωσε τα χρήματα είναι τραπεζικός υπάλληλος, και έχει αποδείξεις για την «κίνηση» του λογαριασμού του (ανάληψη 2500 ευρώ), ενώ ως μάρτυρας στο Δικαστήριο θα καταθέσει και ο πολιτευτής της Χρυσής Αυγής που άκουσε τον γιατρό να ομολογεί πως πήρε το φακελάκι.

Παραιτείται ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρης Κατσικόπουλος!

Αποφασισμένος να «φωτίσει» κάθε πτυχή της υπόθεσης δηλώνει και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρης Κατσικόπουλος. Ο κ. Κατσικόπουλος πέρασε σήμερα το κατώφλι του Εισαγγελέα για τις υποθέσεις με τα φακελάκια και ανακοίνωσε ότι σε λίγες ημέρες υποβάλλει την παραίτησή του. Ο κ. Κατσικοπουλος δήλωσε φανερά αγανακτισμένος από όσα συμβαίνουν στον χώρο της υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε στον Εισαγγελικό λειτουργό δύο υποθέσεις. Αυτήν με τον φακελάκι στο Νοσοκομείο Ρίου και την εμπλοκή της Χρυσής Αυγής αλλά και αυτήν με το φακελάκι στον διευθυντή της κλινικής του Αγίου Ανδρέα. Για την περίπτωση του χρηματισμού στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας ο κ. κατσικόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιοι να προσπαθούν να το συγκαλύψουν. Είπε πως ενώ ο γιατρός έκανε δύο επεμβάσεις, ενώ είχε τεθεί σε αργία, κάτι συνέβη στα επίσημα έγγραφα του Νοσοκομείου.

Είπε ακόμη πως αναγκάστηκε ο ίδιος να επισκεφτεί το Νοσοκομείο για να βγάλει άκρη. Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Κατσικόπουλος αναγκάστηκε να αλλάξει τις κλειδαριές στο γραφείο του γιατρού, ώστε να του απαγορεύσει την είσοδο στο Νοσοκομείο. Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του εξακολουθεί να λέει πως έχει πέσει θύμα σκευωρίας.

dete.gr

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: