Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ερώτηση της μειοψηφίας ("Μέτωπο Ανάπτυξης") της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»


Θεσσαλονίκη, 30-08-2012

Προς:
Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου
κα  Α. Αηδονά
Κοιν/ση:
Αναπληρωτή Περιφερειάρχη
κο Δ. Ψωμιάδη

ΘΕΜΑ: Αίτηση κατάθεσης εγγράφων για την εκτέλεση του έργου ανέγερσης του νέου διοικητικού κτηρίου της Περιφέρειας (Ανέγερση κτιριακού συγκροτήματος σε οικόπεδο της ΝΑΘ)

Την  15/3/2012 η Παράταξη μας κατέθεσε γραπτή ερώτηση προς τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη κο Δ. Ψωμιάδη για την πορεία κατασκευής και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του νέου κτηρίου της Περιφέρειας, ή, όπως συμβατικά αναφέρεται του έργου
«Ανέγερση κτιριακού συγκροτήματος σε οικόπεδο της ΝΑΘ». Σε απάντηση  μας κατατέθηκαν τα ακόλουθα έγγραφα: i) έγκριση προμελέτης έργου της ΔΤΥΝΑΘ, ii) απόφαση 481/18-7-07 της Ν.Ε. και του διαβιβαστικού της εγγράφου για έλεγχο νομιμότητας,  iii)  απόφαση 461/18-7-08 της Ν.Ε. και του διαβιβαστικού της εγγράφου για έλεγχο νομιμότητας, iv) το πρακτικό κατακύρωσης του αποτελέσματος της επιτροπής διενέργειας της δημοπρασίας,  v) σύμβαση της ΝΑΘ με τον ανάδοχο 6-4-09 vi) το 133593/11-4-2012 έγγραφο της Δ.Τ.Ε./Π.Ε.Θ, 

Σε συνέχεια των παραπάνω και για την κατανόηση αφενός του ιδιαίτερα υψηλού κόστους του κτηρίου και αφετέρου της καθυστέρησης αποπεράτωσης του, αιτούμαστε, σύμφωνα με τον Κανονισμό του Περιφερειακού Συμβουλίου, τα κάτωθι σημαντικά έγγραφα:
1.    όλα τα πρακτικά της Επιτροπής διενέργειας της δημοπρασίας  (έλεγχος νομιμότητας δικαιολογητικών συμμετοχής, αξιολόγηση τεχνικών προσφορών, αποσφράγιση οικονομικών προσφορών)
2.    την ειδική συγγραφή υποχρεώσεων του αναδόχου
3.    εγκεκριμένους έως τώρα ΑΠΕ και  ΠΚΤΝΜΕ

Επίσης, έγγραφα που αφορούν στο έργο «υπηρεσίες συμβούλου και τεχνικής βοήθειας για την υποστήριξη χρηματοδότησης από διεθνή οργανισμό της ανέγερσης και λειτουργίας του νέου νομαρχιακού μεγάρου της Ν.Α. Θεσσαλονίκης- υπηρεσίες παρακολούθησης, ελέγχου και προβολής της επένδυσης», τα οποία ζητήσαμε και με την προαναφερθείσα γραπτή ερώτηση μας, αλλά δεν μας κατατέθηκαν.

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΜΠΟΛΑΡΗΣ  ΜΑΡΚΟΣ
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΘΡΑΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΜΟΥΡΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΜΙΧΟΥ-ΚΟΥΓΙΑΜΗ ΑΝΝΑ
ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΙΟΡΔΑΝΑ
ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: