Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

2η Γιορτή Κτηνοτροφίας - Γαλάτιστα 7-8-9 Σεπτεμβρίου 2012 - Οι συνταγές "Γαλάτιστας"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δύο νέες συνταγές δημιούργησε ομάδα έξι σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδας για τη Γαλάτιστα, με τοπικά προϊόντα, στο πλαίσιο της 2ης Γιορτής Κτηνοτροφίας. Και οι δύο συνταγές παρουσιάστηκαν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Μ. Χαρακόπουλου, του Βουλευτή Χαλκιδικής κ. Ε. Καρανάσιου, του Δημάρχου Πολυγύρου κ. Α. Ζωγράφου, εκπροσώπων της Τ.Α., φορέων και συλλόγων της περιοχής και πλήθους κόσμου.

Τη «σαλάτα Γαλάτιστας» δοκίμασε πρώτος ο κ. Χαρακόπουλος, ο οποίος έδειξε ενθουσιασμένος από τη δημιουργία των καταξιωμένων σεφ και τους συνεχάρη τονίζοντας τη σπουδαιότητα χρήσης τοπικών προϊόντων για την παρασκευή των συνταγών.



Οι συνταγές αυτές, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων και Πρόεδρο του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Χαλκιδικής, κ. Γ. Τάσιου, θα προωθηθούν σε ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια, με σκοπό να ενταχθούν στα μενού τους και να προβάλουν με αυτόν τον τρόπο τη Γαλάτιστα και τα προϊόντα της.

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου


Δείτε τις συνταγές:

κλικ για μεγέθυνση
κλικ για μεγέθυνση

Δεν υπάρχουν σχόλια: