Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Νέο ατύχημα για τον ισπανό βασιλιά Χουάν Κάρλος! (Φωτό)

Τον περασμένο Απρίλιο ο βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος είχε προκαλέσει με το σκανδαλώδες ταξίδι του για σαφάρι ελεφάντων στη Μποτσουάνα, την ώρα που η χώρα του αντιμετώπιζε την οικονομική κρίση και τη στιγμή που τα ποσοστά ανεργίας εκτινάσσονταν.

Μάλιστα είχε οργανώσει το πανάκριβο ταξίδι στην αφρικανική χώρα δίχως να ενημερώσει την κυβέρνηση.  

Όμως μια πτώση κατά τη διάρκεια του αιμοβόρου χόμπι του αποκάλυψε την αλήθεια και τον οδήγησε στο να ζητήσει δημόσια συγγνώμη… 

Οι περιβαλλοντολόγοι κι οι απλοί Ισπανοί πολίτες που παλεύουν να επιβιώσουν αντιμετωπίζοντας πρωτοφανείς δυσκολίες «δικαιώθηκαν» καθώς σήμερα το πρωί ο Χουάν Κάρλος έπεσε και πάλι κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο υπουργείο Άμυνας στη Μαδρίτη. 

Όπως δείχνουν φωτογραφίες από την ισπανική εφημερίδα El Pais, την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά του κτιρίου, ένα λάθος βήμα τον έκανε να βρεθεί με το πρόσωπο στο δάπεδο προκαλώντας του ελαφρύ τραυματισμό. Παρόλα αυτά συνέχισε την επίσκεψή του και μίλησε στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί για τις δηλώσεις του με εμφανή τα σημάδια της πτώσης στη μύτη και τα χείλη.

Σε λίγες ώρες μάλιστα αναμένεται να συναντηθεί με τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι μετά τις συνομιλίες του με τον Ισπανό ομόλογό του Μαριάνο Ραχόι.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Η είδηση στην El Pais

Δεν υπάρχουν σχόλια: