Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Συνέλαβαν την κόρη του Μιχαλολιάκου


Η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, καθώς και οι βουλευτές του κόμματος στην Α΄ και Β΄ Αθήνας, Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Βουλδής, προσήχθησαν το βράδυ της Παρασκευής από την Αστυνομία, μετά από περιστατικό ξυλοδαρμού αλλοδαπού στην οδό Πειραιώς.

Πληροφορίες της εφημερίδας "Το Έθνος" αναφέρουν ότι οπαδοί της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν πορεία με δίκυκλα και κάποιοι εξ αυτών επιτέθηκαν σε αλλοδαπό, εργαζόμενο σε ψητοπωλείο στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Θράκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αλλοδαπός χτυπήθηκε έως την ώρα που έφθασαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και σταμάτησαν την επίθεση.


Ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής, σε τηλεοπτική παρέμβαση, αρνήθηκε τη συμμετοχή μελών του κόμματος στο συμβάν και επέκρινε τη στάση της ΕΛ.ΑΣ, τονίζοντας ότι τη Δευτέρα θα επιχειρήσει να δει τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Π. Πικραμμένο, για να διαμαρτυρηθεί.

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή, σημειώνει: "Σε συνέχεια του περιστατικού της Πλατείας Κυψέλης, όπου η αστυνομία ακολουθώντας άνωθεν εντολές παρεμπόδισε νόμιμη προεκλογική ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής, έτσι και χθες το απόγευμα βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν από την Αστυνομία, επειδή χιλιόμετρα μακριά από αυτούς έγινε ένα περιστατικό εναντίον κάποιου αλλοδαπού με το οποίο τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσαν να έχουν καμμία σχέση. Όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό. Η Χρυσή Αυγή, όπως έχει ξαναγραφεί, αρνείται την ανάμιξη με περιστατικά βίας και καταγγέλλει την ανάμιξη της αστυνομίας στον προεκλογικό αγώνα του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής".

Περιστατικά βίας κατά αλλοδαπών

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό τα περιστατικά βίας εναντίον αλλοδαπών.

Πηγή: SigmaLive

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και ναι μετά από πορεία της Χρυσής Αυγής τόσο χαζοί είναι να πάνε να χτυπήσουν κάποιον.Επίτηδες τα λένε