Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

H Ομοσπονδία Θεσσαλίας Ελλήνων ΡΟΜΑ Στηρίζει ΛΑ.Ο.Σ

Τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη, επισκέφθηκαν σήμερα το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας Ελλήνων ΡΟΜΑ και Πρόεδροι τοπικών Συλλόγων Ελλήνων ΡΟΜΑ Θεσσαλίας (Βόλου- Μαγνησίας) προκειμένου να εκφράσουν την επιθυμία τους για συστράτευση με τον ΛΑ.Ο.Σ.

Οι κ. Παϊτέρης Νίκος, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων ΡΟΜΑ Θεσσαλίας και  Πρόεδρος του Συλλόγου ΡΟΜΑ Νέας Σμύρνης Λάρισας,
-Τριανταφύλλου Δημήτρης,  Γ.Γ Ομοσπονδίας Θεσσαλίας Ελλήνων ΡΟΜΑ και Πρόεδρος του Συλλόγου ΡΟΜΑ Σοφάδων, 
-Δημόπουλος Κώστας, Ταμίας της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και  Πρόεδρος του Συλλόγου ΡΟΜΑ Αγ. Παρασκευής Βόλου,
-Δημητρίου Χαράλαμπος, Μέλος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του Συλλόγου Ρομά Φαρσάλων,
-Μπάφας Παναγιώτης, Μέλος της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του Συλλόγου ΡΟΜΑ Αλιβερίου, Νέας Ιωνίας Βόλου και
-Τόπας Γεώργιος, Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου ΡΟΜΑ Τσαμαντάνη Μαγνησίας, δήλωσαν την επιθυμία των Ελλήνων ΡΟΜΑ Θεσσαλίας, να συστρατευθούν στον τίμιο αγώνα που διεξάγει ο ΛΑ.Ο.Σ για τη σωτηρία της πατρίδας.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, ευχαρίστησε θερμά τους Έλληνες ΡΟΜΑ για την απόφασή τους αυτή, την οποία χαρακτήρισε ως μια ακόμα έμπρακτη απόδειξη της φιλοπατρίας που τους διακρίνει, μεταξύ των Ελλήνων. Παράλληλα, πρότεινε, τιμής ένεκεν, στον κ. Δημόπουλο Κώστα, Ταμία της Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και  Πρόεδρο του Συλλόγου ΡΟΜΑ Αγ. Παρασκευής Βόλου, να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ στη Μαγνησία, πρόταση την οποία ο κ. Δημόπουλος απεδέχθη.

Οι Πρόεδροι συνοδεύονταν από τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΛΑ.Ο.Σ στο Νομό Μαγνησίας κ. Κώστα Τσαμαντάνη.

Πηγή: Peramatozoa

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάλι το έκανε το θαύμα της η Προεδράρα. Μεταγραφή ΑΑΑ. Τελικά η απελπισία είναι κακός σύμβουλος. Πολλές φορές σε γελοιοποιεί. (Καμμία αιχμή για τους συμπαθέστατους ROMA)

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΛΟΣ-ΛΑ.Ο.Σ.-ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ