Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Χρυσή Αυγή, Μιχαλολιάκος: "Δεν στηρίζουμε την πολιτική του μνημονίου"

Ο κ. Μιχαλολιάκος, αρχηγός της Χρυσής Αυγής, μετά την συνάντηση του με τον πρόεδρο Κάρολο Παπούλια, δήλωσε μεταξύ άλλων πως εξέφρασε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την ανησυχία του για ακυβερνησία της χώρας.

Παράλληλα, ζήτησε για πρωθυπουργό, προσωπικότητα διεθνούς κύρους, ενώ ζήτησε τη διενέργεια λογιστικού ελέγχου για το χρέος. «Δεν στηρίζουμε ούτε με ψήφο εμπιστοσύνης ούτε με ψήφο ανοχής οποιαδήποτε κυβέρνηση θα συνεχίσει την πολιτική του μνημονίου», δήλωσε.

«Πρέπει να καταγγείλουμε το μνημόνιο. Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους. Να θέσει «βέτο» η χώρα μας στο ΝΑΤΟ για τα Σκόπια και να αναλάβει η την διακυβέρνηση Πρωθυπουργός με διεθνή προσωπικότητα.


Η συνομιλία με τον Κ. Παπούλια διήρκησε περίπου 20 λεπτά ενώ αμέσως μετά ο κ . Μιχαλολιάκος δήλωσε πως δε σκοπεύει να συναινέσει στην εξαθλίωση της χώρας, ενώ αναφέρθηκε στο ζήτημα των λαθρομεταναστών λέγοντας πως η ΕΕ πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.

Όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, κατά την άφιξη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής στο Προεδρικό Μέγαρο, τη στιγμή που πέρασε μπροστά από τους δημοσιογράφους οι περισσότεροι παρέμειναν καθιστοί.

Ελάχιστοι σηκώθηκαν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα συνέβησαν την Κυριακή των εκλογών και μάλιστα, όπως ανέφερε η ρεπόρτερ της ΝΕΤ, μερικοί κάθισαν ακόμα και στο πάτωμα!


Πηγή: madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: