Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Κόσμος πάει και έρχεται...

Μεταγραφή στο ΛΑΟΣ πήραν ο Σ. Ταμήλιας από τη ΔΗΣΥ και η Ε.Σωτηροπούλου από τη ΝΔ
Την προσχώρησή τους στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. και την κάθοδο στα ψηφοδέλτια του κόμματος, πρώην στελεχών της ΔΗ.ΣΥ. και της Ν.Δ., ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η προσχώρηση και η κάθοδος στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, του Σπύρου Ταμήλια, ο οποίος στις εκλογές της 6ης Μαΐου, είχε κατέλθει υποψήφιος στην ίδια Περιφέρεια με το ΔΗ.ΣΥ. Ο Ταμήλιας είναι Πολιτικός Επιστήμων, έφεδρος αξ/κος Καταδρομών - Αλεξιπτωτιστών και έχει εργαστεί 35 χρόνια στην εκπαίδευση (ΚΕΣ Ερευνών Ψυχολογίας).


Επίσης, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε την προσχώρηση στο κόμμα από τη Ν.Δ. και την κάθοδό της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Τσάρου- Σωτηροπούλου Ελισάβετ, Δικηγόρου, πτυχιούχου Πολιτικών Επιστημών. Η Τσάρου – Σωτηροπούλου, ήταν Υπεύθυνη Επιτροπής Κρητών της Ν.Δ, μέχρι την προσχώρησή της στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ.

Πηγή: Αγγελιοφόρος


Γερολυμάτος, Ντάτσικα, Αβραμόπουλος, και Ρούσσος αφήνουν το ΛΑΟΣ για τη ΝΔ

Άλλα τέσσερα στελέχη του ΛΑΟΣ προσχώρησαν την Παρασκευή στη Νέα Δημοκρατία.

Πρόκειται για τη περιφερειακή σύμβουλο Δυτικής Ελλάδος Γεωργία Ντάτσικα και τους υποψήφιους βουλευτές με το ΛΑΟΣ στη Β’ Αθηνών, στην Ηλεία και την Α’ Αθηνών, Γεώργιο Γερολυμάτο, Παναγιώτη Αβραμόπουλο και Γεώργιο Ρούσσο αντίστοιχα.

 Στη ΝΔ προσχώρησε υπ. βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ημαθίας

Ο Κυριακίδης Γεώργιος, υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες”, προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία. Για την απόφασή του αυτή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι λόγοι που προσχωρώ στη Νέα Δημοκρατία είναι καθαρά εθνικοί. Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, με κομβικές αποφάσεις, που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις της χώρας μας και γενικότερα στο άμεσο και απώτερο μέλλον, η ανταπόκριση στο κάλεσμα για ένα Ευρωπαϊκό Μέτωπο είναι, όχι μόνο πολιτική, αλλά και εθνική υποχρέωση».
Πηγή: Δεξί X-trem

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχω να καταγγείλω τα εξής : Όσοι προσχωρούν στη ΝΔ απο άλλα κόμματα είναι αργυρώνητοι , πουλημένοι και αποστάτες και θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει απο τον υπερήφανο λαό του ΛΑΟΣ. Οι προσχωρούντες στο ΛΑΟΣ είναι λαϊκά παιδιά που δεν άντεξαν άλλο την προδοσία και το δοσιλογισμό του Σαμαρά και αποφάσισαν να συστρατευθούν με το μόνο πατριωτικό κόμμα που καθοδηγείται απο το μέγα μαέστρο της πολιτικής Μαο (Καρατζαφέρη). Τελικά έχει πλάκα ο Καρατζαφέρης που λάλησε απο τότε που τον κουτσούλησε το περιστέρι και ήθελε να γίνει και πρωθυπουργός.