Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ο Ιλχάν Αχμέτ στην Δημοκρατική Αριστερά του κυρ Φώτη

Μέχρις στιγμής τα ΜΜΕ έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν ένα πολύ συγκεκριμένο προσωπείο για το κόμμα του Φώτη Κουβέλη, την Δημοκρατική Αριστερά. Ένα προφίλ που εμπεριέχει τα συστατικά της "σοβαρότητας", της "περίσκεψης" και της προσπάθειας αναζήτησης πραγματικών και ρεαλιστικών λύσεων.

Αυτό όμως φαίνεται ότι είναι ένα μηντιακό κατασκεύασμα. Γιατί πέρα από τις Ρεπούσηδες και τα λοιπά λαμπρά άστρα της αντι-εθνικής διανόησης, το κόμμα του κ. Κουβέλη, πλέον περιλαμβάνει και συνειδητούς ανθέλληνες. Πού μάλιστα δεν διστάζουν μπροστά στην οποίαδήποτε ... μεταγραφή για να προωθήσουν τα συμφέροντα του προξενείου.

Υποψήφιος με τη Δημοκρατική Αριστερά θα είναι στις εκλογές του Ιουνίου ο πρώην βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ. Στη συνάντηση που είχε με τον Φώτη Κουβέλη συμφωνήθηκε να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Ο κ. Αχμέτ είναι πρώην βουλευτής της ΝΔ, με την οποία είχε εκλεγεί το 2004, ενώ στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου ήταν υποψήφιος με τη Δημοκρατική Συμμαχία. Το κόμμα της κ. Μπακογιάννη κατέλαβε την τρίτη θέση στη Ροδόπη με 19,75%, έναντι 3,87% που συγκέντρωσε η ΔΗΜΑΡ.

Θα μπορούσε κανείς να κατηγορήσει ως ... γυρολόγο τον κ. Ιλχάν Αχμέτ. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν είναι πολιτικός γυρολόγος. Αντιθέτως είναι συνεπέστατος στην πολιτική του στόχευση. Ποιά είναι αυτή; Μα φυσικά η εξυπηρέτηση των συμφερόντων αυτών που προσδιορίζονται ως ... Τούρκοι. Και δεν τον ενδιαφέρει ούτε η δεξιά, ούτε η αριστερά, ούτε κανείς. Λέγαμε για τον Παπανδρέου που ανέδειξε την Καραχασάν. Ο Ιλχάν Αχμέτ όμως ήταν επιλογή του Κώστα Καραμανλή, τον οποίο τώρα προσπαθούν να μας επιδείξουν ως "σωτήρα" της πατρίδας κάποιοι.

Πηγή: Ελεύθερος Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια: