Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου για το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών

Tην αντίδραση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, προκαλεί το γεγονός πως μέχρι και σήμερα δεν έχει λάβει πρόσκληση συμμετοχής στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, αν και το κόμμα του πήρε το 7% των ψήφων του ελληνικού λαού. Ο ίδιος για το συγκεκριμένο θέμα δήλωσε:

"Eίναι τόσο δημοκράτες που δεν αποκλείεται να μην καλέσουν τον εκπρόσωπο του 7% και να κάνουν πρωθυπουργό το 6%" και συνεχίζει σχολιάζοντας την στάση του Αντώνη Σαμαρά:

"Όσον αφορά τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ οτι δεν δέχεται να συνομιλήσει με τοπυς Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, δηλώνω πως να τον χαίρονται οι δεξιοί που τον ψήφισαν. Απλά πρέπει να γνωρίζουν οτι την ίδια στιγμήσυνομιλούσε με τους κουκουλοφορους του ΣΥΡΙΖΑ και τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ"


Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής τονίζει ακόμα πως "Ο Παπούλιας έχει πάρει σαφή θέση υπέρ του μνημονίου, το οποίο καταψήφισε ο ελληνικός λαός. Αν σέβεται έστω στο ελάχιστο την θέληση του ελληνικού λαού θα όφειλε να το είχε καταγγείλει. Τέλος βάζουν το δίλημμα μνημόνιο ή πείνα, έχω να πω πως αν ο λαός θέλει να πεινάσει είναι δικαίωμα του . Δεν χρειάζεται νομοδιδάσκαλους"

Δεν υπάρχουν σχόλια: