Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Η ...ηλεκτρονική Αρια Αγάτσα παραμένει στο ΠΑΣΟΚ- δεν πάει στη ΝΔ!

Μπορεί η Αρια Αγάτσα να είναι υποψήφια στη Βοιωτία με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 6ης Μαϊου, η ιστοσελίδα της όμως την ... κρατάει στο ΠΑΣΟΚ, «διαλαλώντας» μάλιστα την «πράσινη» μαχητικότητά της !

Τρεις εβδομάδες προτού «στηθούν» οι κάλπες, η ιστοσελίδα της δημοσιογράφου παραμένει ... ακραιφνώς ΠΑΣΟΚική. Σε αυτήν είναι ακόμη αναρτημένες φωτογραφίες της κυρίας Αγάτσα με τον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς και με άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως είναι ο Χρήστος Πρωτόπαπας και ο Μίμης Ανδρουλάκης.

Προφανώς η ... ηλεκτρονική Άρια Αγάτσα δεν πρόλαβε εγκαίρως να ευθυγραμμιστεί με την πρόσφατη επιλογή της πολιτικού και δημοσιογράφου,
να στηρίξει «την προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. για μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, που, τη δραματικά κρίσιμη αυτή περίοδο, έχει ανάγκη η Ελλάδα».

Όσοι – παρατηρητές, πολίτες, ψηφοφόροι- έκριναν ενδεχομένως ως ανεπαρκή τον τρόπο με τον οποίο η κυρία Αγάτσα εξήγησε την προσχώρησή της στη Νέα Δημοκρατία, τώρα γνωρίζουν ότι έχει μπερδευτεί και η ... ιστοσελίδα της.

Εάν έλειπαν οι «καμαρωτές» φωτογραφίες με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, θα μπορούσε ίσως το βαθύ πράσινο χρώμα που δεσπόζει στην ιστοσελίδα να «εξηγηθεί» με την παραπομπή στα χρώματα του Λεβαδειακού, ομάδας που εδρεύει στην εκλογική περιφέρεια της κυρίας Αγάτσα. Τώρα, όμως, αποκλείεται εκ των πραγμάτων αυτή η «εκδοχή»...

Πηγή: Iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: