Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Φύσηξε… Βορίδης στην Συγγρού!

Η χθεσινή ατυχής καταγγελία(sic) του Γιάννη Μιχελάκη είναι προφανές ότι του δημιούργησε στην παρούσα φάση τουλάχιστον ποικίλα προβλήματα. Φυσικά όσοι γνωρίζουν πως ακριβώς λειτουργεί το εσωκομματικό σύστημα θα κατανοούν το δράμα του Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας.

Γιατί ο κ. Μιχελάκης πήρε, προφανώς, ένα σημείωμα από κάποιον συνεργάτη του η άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος το οποίο κατά πάσα πιθανότητα του περιέγραφε το ζήτημα των υποτιθέμενων ρουσφετολογικών προσλήψεων στα ΕΛΤΑ. Λογικό είναι οι προσλήψεις αυτές να έχουν την υπογραφή του κ. Βενιζέλου ως Υπουργού Οικονομικών αφού από το εν λόγω Υπουργείο θα έπαιρναν τελικά οι άνθρωποι τον μισθό τους.

Όμως είναι απολύτως βέβαιο ότι την Υπουργική απόφαση την υπέγραφε και ο κ. Βορίδης και αυτό ως φαίνεται δεν το είπαν στον κ. Μιχελάκη.


Το ερώτημα είναι πως την πάτησε και ο ίδιος. Μετά από τόσα χρόνια δημοσιογραφικής πείρας δεν κατάλαβε ότι όσοι προσλαμβάνονται στα ΕΛΤΑ πρέπει να το ξέρει αλλά και να το υπογράφει ο αρμόδιος Υπουργός; Μήπως δεν θυμήθηκε ότι ο κ. Βορίδης είναι πλέον στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας; Ο οποίος μάλιστα χθες στην πρώτη ουσιαστικά εσωκομματικού χαρακτήρα ενέργεια του άδειασε κανονικότητα τον εκπρόσωπο Τύπου. Θα μου πείτε η κακιά ώρα. Ναι αλλά και η παραπληροφόρηση το ίδιο κακιά είναι…

ΑρΠα

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: