Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Πολιτική κίνηση ανακοινώνει ο πρώην βουλευτής του ΠαΣοΚ Ι. Αμοιρίδης

Η πρωτοβουλία του θα αποβλέπει στην εκλογική συνεργασία με την ΔΗΜ.ΑΡ.

Αγγελος Κωβαίος

Αλλη μία πολιτική κίνηση με προέλευση το ΠαΣοΚ και αφετηρία την διχοτόμηση του κόμματος που αποτυπώθηκε στην ψηφοφορία του μνημονίου, αναμένται να εκδηλωθεί εντός της εβδομάδας - πιθανότατα την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Πιερίας κ. Ι. Αμοιρίδης αναμένεται να ανακοινώσει την δημιουργία πολιτικής κίνησης ή σχηματισμού, σε συνέχεια του κειμένου που είχε δημοσιοποιήσει την προηγούμενη εβδομάδα και το οποίο συνυπέγραφε με τους συναδέλφους του κκ. Ι. Μιχελογιαννάκη, Η. Θεοδωρίδη, Θ. Παραστατίδη, Τσετίν Μαντατζή και Γ. Παπαμανώλη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωτοβουλία που θα ανακοινώσει ο κ. Αμοιρίδης, στην οποία πάντως δεν αναμένεται να συμμετάσχουν όλοι οι συνυπογράφοντες το προηγούμενο κείμενο, θα αποβλέπει στην εκλογική συνεργασία με την ΔΗΜ.ΑΡ. του κ. Φ. Κουβέλη.

Με τον τρόπο αυτό και καθώς προχωρούν οι διαδικασίες για την αλλαγή ηγεσίας στο ΠαΣοΚ, το ενδιαφέρον πολλών στελεχών και ψηφοφόρων του κόμματος, κυρίως σε περιφερειακό επίπεδο, στρέφεται στους συσχετισμούς που θα διαμορφωθούν στην κάλπη των εθνικών εκλογών και στο κατά πόσον οι προερχόμενες από το ΠαΣοΚ πολιτικές κινήσεις και πρωτοβουλίες θα προσελκύσουν ψηφοφόρους του κόμματος ή θα παραμείνουν στο επίπεδο της φιλοδοξίας.

Πηγή: Το Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: