Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Κωνσταντίνος Αϊβαλιώτης: Σοβαρά, ρε Γαρουφαήλ («Φαήλε») ;…

Γνωριζόμαστε από παλιά με τον Γαρουφαήλ. Ξέρει ότι ξέρω πολλά για πολλούς. Ο φερόμενος ως «μυστικοσύμβουλος» του κ. Σαμαρά (τον οποίο, όμως, δεν φαίνεται να υπολογίζει και πολύ ο Πρόεδρος της ΝΔ όπως αποδείχθηκε και από την θλιβερή υπόθεση ένταξης του Α. Γεωργιάδη στη ΝΔ) είναι ο Γαρουφαήλ («Φαήλος») Κρανιδιώτης.

Ο Γαρουφαήλ (χαϊδευτικά:«Φαήλος») αυτοδιαφημίζεται ως «καταδρομέας», λέει ότι ήταν «έφεδρος αξιωματικός αλεξιπτωτιστών» κλπ. Προφανώς όλα αυτά πριν χρόνια, αφού η σημερινή υπέρβαρη φιγούρα του μόνο σε αλεξιπτωτιστή δεν παραπέμπει… Οι κακές γλώσσες στη ΝΔ λένε ότι και σήμερα μεν είναι «αλεξιπτωτιστής», αλλά στην παράταξη …

Από ό,τι θυμάμαι από ΠΑΣΟΚ – μεριά είχε έρθει, στήριζε για χρόνια το καταστροφικό πράσινο κόμμα και γνώση τής «από δω πλευράς» δεν διέθετε από πρώτο χέρι. Φαίνεται αυτό και από τα συνεχή επικοινωνιακά λάθη που κάνει.  Οι άσπονδοι φίλοι του στη ΝΔ λένε ότι «βλέπει την πλάτη» των σημερινών βουλευτών της ΝΔ Τ. Νεράντζη και Γ. Τραγάκη στη Β΄ Πειραιώς, όπου θέλει να πολιτευτεί. Ακριβώς αυτό τον κάνει να γίνεται όλο και πιο οξύς. (Και  –αλίμονο- όλο και πιο γραφικός…)

Το μόνο που διαφημίζει είναι ότι είναι «μπαρουτοκαπνισμένος» καταδρομέας.Ομως το ότι είχε εμπλοκή στην υπόθεση που οδήγησε στο ρεζιλίκι με τον Οτσαλάν είναι κάτι που το «ξεχνά»… Θα ήταν χρήσιμο να θυμηθούμε κάποια στιγμή στην ΑΛΦΑ ΕΝΑ τον κ. Γαρουφαήλ και τον ρόλο του σε εκείνη την ιστορία που είναι συνώνυμη της Εθνικής ξεφτίλας. Δεν ξέρω αν θα τον παρασημοφορήσει η πατρίδα για τον ρόλο που έπαιξε τότε εν σχέσει με την υπόθεση που ήταν το απόλυτο Εθνικό ρεζιλίκι.

Ούτε για τη (διαφημιζόμενη από τον ίδιο) ιδιότητα του «καταδρομέα» γνωρίζω αν έχει παρασημοφορηθεί. Αλλά πώς να κρίνω εγώ που υπηρέτησα ως ταπεινός πυροβολητής στο Διδυμότειχο ένα «στρατιωτικό μέγεθος» σαν του Γαρουφαήλ («Φαήλου») Κρανιδιώτη… Ούτε καν τις δεινές δημοσιογραφικές επιδόσεις του στη (λαϊκίστικη) εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» μπορώ να αξιολογήσω, αφού ήμουν αρθρογράφος σε έντυπα όπως π.χ. ο «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» του Γιάννη Μαρίνου κ.α. τα οποία δεν μπορούν,ως γνωστόν, να προσεγγίσουν το... κύρος της παραπάνω εφημερίδας

Όμως, αυτό που μπορώ να αξιολογήσω είναι το τι έκανε ο Γαρουφαήλ-Φαήλος επί «Πολιτικής Άνοιξης». Μπορώ να αξιολογήσω (με χαρτιά, όπως κάνω πάντα) και το «ΔΙΚΤΥΟ 21» .Γιατί εγώ  συνεργαζόμουν για χρόνια –επί ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ - με τον Σαμαρά και διηύθυνα το Γραφείο του τότε Ευρωβουλευτή της Νικήτα Κακλαμάνη. Και ξέρουν κάποιοι όψιμοι «Νεοδημοκράτες» ότι ξέρω πολλά και πολλούς και γνωρίζουν κάποιοι «παλαιοανοιξιάτικοι» ότι και δυνατό  αρχείο έχω. Με χαρτάκια… Φιλάκια.

Αϊβαλιώτης Κωνσταντίνος

Πηγή: Peramatozoa

Δεν υπάρχουν σχόλια: