Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Γαργάρα έκαναν οι Αρβύλα την δήλωση Μπουτάρη για την Χαλκιδική


Μετά την απαράδεκτη έκφραση που χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ.Μπουτάρης πως η Χαλκιδική είναι .....''κωλοχώρι'' όλοι όσοι παρακολουθούμε τους ''ράδιο αρβύλα'' περιμέναμε ένα σχόλιο μιας και δεν αφήνουν να πέσει τίποτα κάτω χωρίς να το σχολιάσουν.

Είναι γνωστό ότιο κύριος Κανάκης διατηρεί καταστήματα στην Χαλκιδική και θα παρουσίαζε ενδιαφέρον να μας πει την άποψη του μαζί με την παρέα του για το θέμα εκτός και αν έχουν επιλεκτική ακοή και δεν το άκουσαν.

Αν και τους στείλαμε mail για να εκφράσουν την γνώμη τους!

Δείτε το mail


Καλησπέρα από την Χαλκιδική έχετε τους θερμούς μας χαιρετισμούς, και είμαστε φαν στην εκπομπή σας!

Θα θέλαμε την γνώμη σας για τον Μπουτάρη.
Προκλητικός ως προς τις δηλώσεις του εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, ο οποίος κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε «κωλοχώρι» τηνΧαλκιδική.

Ευχαριστούμε πολύ

Πηγή:http://simantra.blogspot.com/2012/02/blog-post_5686.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΥΛΑ ΚΑΝΑΚΗ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΙ ΟΥΤΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!Ε ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ?ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,Α,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ?ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΤΣΕΠΗ ΜΩΡΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ μπαρακια ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΙ ΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΞΕΦΤΥΛΑ