Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Γιάννης Μανώλης: Αφού άκουσες τον Άρη, χωρίζουν οι δρόμοι μας Αντώνη


Αποχώρησε από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Γιάννης Μανώλης


«Συνεχίστε χωρίς εμάς κ. πρόεδρε, χέρι χέρι με τους κ. Βενιζέλο και Παπανδρέου. Άλλωστε δεν έχετε πια καμιά διαφορά», δήλωσε στη Βουλή σε υψηλούς τόνους ο Γιάννης Μανώλης ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα παραιτήθηκε από τη θέση του γραμματέα Συνδικαλιστικού της ΝΔ διαμαρτυρόμενος για τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών.

Ο κ. Μανώλης δήλωσε ότι πράγματι οι δρόμοι του με τη ΝΔ χωρίζουν. Συγκεκριμένα δικαιολογώνατς την αποχώρησή του από το κόμμα της ΝΔ ανέφερε: «Απαντώντας στο δίλημμα που έθεσε ο πρόεδρος, μετά από υπόδειξη του Άρη, ή ψηφίζετε και στηρίζετε το μνημόνιο ή οι δρόμοι μας χωρίζουν και διαγράφεστε, δηλώνω πως πράγματι οι δρόμοι μας χωρίζουν».

Συμπλήρωσε επίσης ότι «Εμείς παραμένουμε σταθεροί στο δρόμο που ο πρόεδρος χάραξε και ακολουθούμε δύο χρόνια» κατηγορώντας τον Αντώνη Σαμαρά ότι εκείνος άλλαξε πορεία. «Αυτός επέλεξε να αλλάξει δρόμο κάνοντας τη μεγάλη στροφή, διαγράφοντας το 1/3 της ΚΟ και απειλώντας τα στελέχη ότι αν δεν γίνουν δηλωσίες υπέρ του μνημονίου δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ».

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: