Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ο Αμοιρίδης ήταν… «Gatto» και όχι στο Παγκράτι


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ. Αμοιρίδης, διευκρινίζει ότι δεν βρισκόταν χθες στη μάζωξη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο Παγκράτι, στο μπαρ Cue, όπου έγινε η «έφοδος» των αναρχικών.

Θα μπορούσε και να ήταν, αν συμφωνούσε με τις εσωκομματικές ανησυχίες των συναδέλφων του. Δεν είναι δα και… αδίκημα.

Εφ όσον όμως κάνει τη διευκρίνιση (μάλιστα αναφέρει ότι ήταν στο γνωστό στέκι της οδού Βουκουρεστίου «Il Gatto»), οφείλουμε να το αναφέρουμε.

Έχω πάθει πλάκα με τον Αμοιρίδη!

Αναμφισβήτητα έχει μεγάλη πολιτική σημασία εάν ήταν η όχι κάποιος βουλευτής ονόματι Αμοιρίδης στο Παγκράτι το μπαρ Cue, όπου έγινε η «έφοδος» των αναρχικών ή έτρωγε με το παιδί του σε κάποιο άλλο εστιατόριο.

Γιατί είναι προφανές ότι ο κύριος βουλευτής θεωρεί υψίστης πολιτικής σημασίας το γεγονός αφού τηλεφώνησε όσα μέσα ενημέρωσης τον ενέπλεξαν στην γνωστή πλέον υπόθεση του Παγκρατίου!

Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί ο εν λόγω βουλευτής πιστεύει ότι ενδιαφέρει τους πολίτες που τρώει που πίνει και εν τέλει που δίνει την ψήφο του. Δεν θα ήθελα να είμαι απρεπής αλλά οι πολίτες… για τις δουλειές και τα ραντεβού του κ. Αμοιρίδη. Ναι αυτό ακριβώς.

Κύριε βουλευτά δεν επιχειρείτε να κάνετε κάτι πιο δημιουργικό; Ας πούμε να πάτε για πλέξιμο; Να φτιάξετε ζωάκια με σέγκα και κόντρα πλακέ; Να δείτε τηλεόραση; Τέλος πάντων κάτι που να μην ενοχλείτε..

Π.Ρ

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: