Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Έσφαξε την πεθερά της στο Μάλτεπε

Της Μαρίας Παπαδημητρίου

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κασσάνδρας η αποτρόπαια πράξη μιας 32χρονης που έσφαξε την πεθερά της μέσα στο σπίτι της.

Σήμερα το πρωί στην Καλλιθέα, η 32χρονη είχε έντονους διαπληκτισμούς με την 59χρονη πεθερά της, μέσα στο σπίτι του θύματος, για προσωπικές διαφορές. Σύμφωνα με την αστυνομία η 32χρονη πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα  και κατάφερε χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματός πεθεράς της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα υπήρχαν διαφωνίες και εντάσεις στην οικογένεια για τα περιουσιακά.
Η 32χρονη πήγε το πρωί στο σπίτι της πεθεράς της και όπως αναφέρουν στο halkidikinews.gr οι γείτονες, ο καβγάς ξεκίνησε με θέμα τα οικονομικά.

Η 32χρονη πήρε το κουζινομάχαιρο και άρχισε να χτυπά την πεθερά της, η οποία βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να ζητάει βοήθεια. Οι γείτονες βγήκαν έξω και είδαν έντρομοι να διαδραματίζεται όλο το σκηνικό μπροστά στα μάτια τους. Τηλεφώνησαν σοκαρισμένοι στο Α.Τ. Κασσανδρείας.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρειας έφτασαν άμεσα στο σημείο και η δράστιδα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στο χώρο του εγκλήματος. Η 32χρονη είναι μητέρα τριών ανήλικων παιδιών.

Το μέσο τέλεσης της πράξης (μαχαίρι) βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Πηγή: HalkidikiNews

Δεν υπάρχουν σχόλια: