Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Οι δημότες της Σιθωνίας αγκαλιάζουν το θέατρο

Νικήτη 18 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι δημότες της Σιθωνίας αγκαλιάζουν το θέατρο

Με στόχο να έρθουν οι μικροί και μεγάλοι δημότες της Σιθωνίας σε επαφή με το θέατρο, η Δημοτική  Κοινωφελής Επιχείρηση Σιθωνίας θέτει τις βάσεις για την ανάπτυξη του θεσμού «Θεατρικό Ημερολόγιο».

Ο πρώτος μήνας κατά τον οποίο ξεκίνησε πιλοτικά το πρόγραμμα είναι ο «Θεατρικός Δεκέμβρης». Στις πρώτες παραστάσεις που δόθηκαν το Σαββατοκύριακο στον Άγιο Νικόλαο, στη Σάρτη και στη Συκιά, η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή! Σημαντική ήταν η στήριξη που προσέφεραν στη Δημοτική Επιχείρηση, τα Δημοτικά Σχολεία Αγ.Νικολάου, Σάρτης και Συκιάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάρτης.


«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την αποδοχή των συνδημοτών μας της συγκεκριμένης πολιτιστικής πρότασης και θα συνεχίζουμε πιο δυναμικά τους επόμενους μήνες, φέρνοντας στη Σιθωνία πολλές και ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις που θα αφορούν μικρούς και μεγάλους» ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ.Νίκος Χριστοδούλου.


Η επόμενη θεατρική παράσταση «Παπαδιαμάντη Χριστούγεννα» είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011, στις 19.00 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Νικήτης με τη στήριξη του Συλλόγου Διδασκόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: