Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής: Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του "Επιχειρώ"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της δράσης ΄΄ΕΠΙΧΕΙΡΩ΄΄ από την ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας στον Πολύγυρο.

Την  εκδήλωση άνοιξε με εισήγηση του ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής Ηλίας Ιορδανίδης, δηλώνοντας πως ο ρόλος της ΟΝΝΕΔ είναι να παρουσιάζει δράσεις μέσω των οποίων θα μπορεί να είναι χρήσιμη στους νέους και την κοινωνία ενώ τόνισε πως είναι καθοριστικής σημασίας  η πολύ θετική ανταπόκριση του κόσμου στις πρωτοβουλίες της οργάνωσης.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Επαρχιακού Τομέα της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Γεωργιάδης. Η παρουσίαση του ΕΠΙΧΕΙΡΩ έγινε από την Ειρήνη Κασαπίδου, μέλους της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής. Στην εκδήλωση συμμετείχε με εισήγηση του για την επιχειρηματικότητα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κος Γιώργος Γκιλής, ενώ ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό.


Η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής συνεχίζει τις επιτυχημένες δράσεις της με αποκλειστικό γνώμονα την καλύτερη δυνατή ενημέρωση του κοινού, αναδεικνύοντας ζητήματα που απασχολούν τους νέους και την κοινωνία συνολικά.


Πλήρες φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής στο www.onnedhalkidikis.gr
Face book: ΟΝΝΕΔ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Από το Γραφείο Τύπου της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: