Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο Τύπου Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & marketing Χαλκιδικής

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ & MARKETING ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Ταχ. Δ/νση: Διοικητήριο, Πολύγυρος
Ταχ. Κώδ.: 631 00
Τηλέφωνα: 23713 - 51425
Fax: 23710 - 39403
e-mail: broutzas@halkidiki.gov.gr

Πολύγυρος, 3 Νοεμβρίου 2011

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Marketing Χαλκιδικής, συμμετείχε στη 2η συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής Συνεδριακού Τουρισμού υπό την προεδρία του Υφυπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Γιώργου Νικητιάδη.

Συζητήθηκαν:

α) η καλύτερη προετοιμασία της συμμετοχής της Ελλάδας στην Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού EIBTM στην Βαρκελώνη (29/11 - 1/12)

β) Η σύσταση ομάδων εργασίας για το στρατηγικό σχεδιασμό της προβολής της χώρας στο συνεδριακό τουρισμό (ιστοσελίδες, εκθέσεις και convention bureaus).

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Υφυπουργό για την ίδρυση του Convention Bureau Χαλκιδικής (12.500 συνεδριακών θέσεων), υπό την σκέπη του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Marketing Χαλκιδικής, για τις πρώτες δράσεις του Οργανισμού με την έκδοση εντύπου-οδηγού, τη συμμετοχή στις εκθέσεις (RIMINI FIERA, WTM Λονδίνου και Philoxenia Θεσσαλονίκης), την εκπόνηση στρατηγικού marketing για το 2012-2013, την συμμετοχή του στην Επιτροπή Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με συντονιστικό ρόλο και τη σύσταση Επιτροπής Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: