Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

«Καφενείο» το εντευκτήριο της Βουλής με αφορμή τα ...«γουμάρια» (Video)


Παρ' ολίγον να μετατραπεί σε ριγκ το εντευκτήριο της Βουλής όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης ζήτησε σε έντονο ύφος εξηγήσεις από τον συνάδελφο του του ΛΑΟΣ Αστέριο Ροντούλη για τις δηλώσεις του τελευταίου περί "γουμαριών".

Οι δύο βουλευτές λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια όταν ο κ. Ροντούλης εμφανίστηκε στο εντευκτήριο, παρέα με τους κ.κ. Παύλο Μαρκάκη και Αγγελο Κολοκοτρώνη. Εκεί τον περίμενε ο κ. Τσώνης ο οποίος κατευθύνθηκε προς το μέρος του φωνάζοντας:

«Εσύ είσαι γομάρι. Αυτά που λες είναι για σένα. Εμείς παλεύουμε για να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία.
'Αντε γ.... Όπου σε βρίσκω θα σε γ.... Θα σε πλακώσω, ακόμα και αν δεν μπορώ θα σε πλακώσω», είναι μόνο μερικά από όσα ακούστηκαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Οι δύο άνδρες θα είχαν πιαστεί στα χέρια αν δεν επενέβαινε ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γρηγόρης Νιώτης που τους είπε «Σας παρακαλώ κύριοι. Ηρεμήστε. Το θέμα είναι θεσμικό και όχι προσωπικό». «Προσωπικό είναι», επέμεινε ο κ. Τσώνης, ενώ ο κ. Ροντούλης ακούστηκε και αυτός να απαντά στα «γαλλικά».

Το επεισόδιο έληξε λίγα λεπτά αργότερα αλλά όλοι περιμένουν μια νέα έκρηξη καθώς το κλίμα στην Βουλή είναι... τεταμένο.

Ο κ. Ροντούλης μιλώντας χθες στη Βουλή δήλωσε πως ανακαλεί την παλαιότερη δήλωσή του που είχε αποκαλέσει τα μέλη της κυβέρνησης "ψεύτες, απατεώνες και παπατζήδες" και αντί αυτής προχωράει σε μία καινούρια δήλωση. "Είστε ψεύτες, απατεώνες και γομάρια" ήταν η νέα δήλωση του κ. Ροντούλη κατά της κυβέρνησης.

 Μάλιστα δικαιολόγησε την έκφραση που χρησιμοποίησε στο κεντρικό δελτίο του Mega.

Πηγή: The Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια: