Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεχίζεται η προετοιμασία για την έναρξη του νέου σχολικού έτους


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

Με εντατικούς ρυθμούς, πολυάριθμα συνεργεία του Δήμου Πολυγύρου συνεχίζουν τις εργασίες προετοιμασίας των σχολικών κτιρίων για την έναρξη του νέου σχολικού έτους και την επόμενη εβδομάδα. Εργάτες καθαριότητας, καθαρίστριες, κηπουροί και υδραυλικοί υπό την επίβλεψη των αντιδημάρχων κ. Βορδού και κ. Γκλάβα στον Πολύγυρο και των αντίστοιχων αντιδημάρχων στα Τοπικά Διαμερίσματα καθαρίζουν, επισκευάζουν και φροντίζουν τους εσωτερικούς και οι εξωτερικούς χώρους όλων των σχολείων του Δήμου μας.


Χθες το πρωί οι αντιδήμαρχοι επισκέφτηκαν σχολεία του Πολυγύρου για να δουν από κοντά την πορεία των εργασιών, μίλησαν με τους διευθυντές και εκπαιδευτικούς καταγράφοντας εκκρεμότητες και έδωσαν επιπρόσθετες οδηγίες στα συνεργεία προκειμένου όλα να είναι έτοιμα εγκαίρως.


Ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Ζωγράφος δήλωσε τα εξής: «Η κατάσταση των σχολείων, κυρίως στους εξωτερικούς χώρους έδειχνε μια εικόνα εγκατάλειψης χρόνων. Η εικόνα αυτή, που δεν τιμά κανένα, πρέπει να αλλάξει.

Γι΄ αυτό και ο μηχανισμός του Δήμου, με πολυάριθμα συνεργεία, θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή, τόσο την εβδομάδα που διανύουμε όσο και την επόμενη έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για την υποδοχή των μαθητών.

Στόχος μας μετά την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλουν οι εργαζόμενοι του Δήμου είναι να συντηρηθεί η κατάσταση αυτή σε συνεργασία με τις σχολικές μονάδες και τις σχολικές επιτροπές και τα μαθήματα να γίνονται σε χώρους που θα πληρούν τους κανόνες υγιεινής, καθαριότητας και πολιτισμού».


Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: