Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Επεισόδια κατά πολιτικών


Βλέπετε τι συμβαίνει με τα γιαουρτώματα και το ξύλο κατά των πολιτικών?

Σίγουρα απαράδεκτες ενέργειες, αλλά και οι πολιτικοί τις προκαλούν.

Μήπως οι ίδιοι ωθούν τον κόσμο σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες?

Υπήρξε βουλευτής του πασοκ που να αποδοκιμάσει τον αρχηγό του για την απαράδεκτη τοποθέτηση του στη Σοσιαλιστική Διεθνή την περασμένη Παρασκευή?

Η αναφορά του Γ. Παπανδρέου "η Ελλάδα του παρελθόντος αποτελεί ύβρη", κατά την ομιλία του στη Σοσιαλιστική Διεθνή αποτελεί τεράστια προσβολή για όλους τους έλληνες και δυστυχώς μόνο χλιαρές αντιδράσεις άκουσα.


 Εσύ που ήσουν κε Παπανδρέου και όλη η παρέα σου τότε?  Και βέβαια οι συνδαιτυμόνες στο μεγάλο φαγοπότι από το άλλο μεγάλο κόμμα? Που ήσασταν κατεβήκατε ξαφνικά ως UFO από τον ουρανό μόλις πέρυσι? Και βέβαια πάντα θα χτυπάνε στα αυτιά μου τα «κουδουνάκια» λεφτά υπάρχουν - λεφτά υπάρχουν.

Ψεματάκι ή δεν γνώριζες? Και στις δύο περιπτώσεις είσαι κατακριτέος είτε ως ψεύτης είτε ως ανεπαρκής!

Μ΄ αρέσει που συνεχίζεις να κοροϊδεύεις όμως τον κόσμο κε πρωθυπουργέ! Εύχομαι και ελπίζω να μη σε πιστέψει ο ελληνικός λαός για άλλη μια φορά ! για το καλό όλων μας.

Και βέβαια δεν αρκεί να ακούσουμε για άλλη μια φορά το πολύ ελαφρύ έχουμε κι εμείς τις ευθύνες μας, κλαψουρίζοντας  έτσι για να το παίξουμε  και προοδευτικοί.

Τις δικές σας τεράστιες ευθύνες του παρελθόντος και των συναδέλφων σας πολιτικών του άλλου μεγάλου κόμματος θα έπρεπε να βρείτε έναν τρόπο να τις πληρώσετε εσείς, αν θέλετε να εμφανίζεστε ως πατριώτης και να μην ζητάτε να βγάλει ο λαός τα κάρβουνα από την φωτιά.


Aν δεν μπορείτε να βρείτε τρόπο να πληρώσετε είστε τουλάχιστον ανίκανοι και καλό θα ήταν να μας αδειάζετε την γωνιά σιγά – σιγά.

Ζ. Φ.
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: