Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Δελτίο Τύπου του Πάνα Απόστολου


ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
κ. Απόστολου Πάνα
Ταχ. Δ/νση:    Πολύγυρος
Ταχ. Κωδ.:    631 00
Τηλέφωνο:    23713-51249
FAX:        23710-39429

Πολύγυρος 17 Μαϊου 2011
ΠΡΟΣ:   Μ.Μ.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Παρέμβαση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Πάνα Αποστόλη στο Υπουργείο Υγείας και στους αρμόδιους φορείς, για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ν. Καλλικράτειας, ως εξής:

Η ολοκλήρωση της οικοδόμησης του κτιρίου του Κέντρου Υγείας Νέας Καλλικράτειας είναι πλέον πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο 2.500  τετραγωνικών μέτρων άρτια εξοπλισμένο. Για να γίνει δυνατή όμως η λειτουργία του θα πρέπει να αντιμετωπισθούν ουσιαστικά τα προβλήματα της φύλαξης, της καθαριότητας και της τεχνικής υποστήριξης του μηχανολογικού και του υπόλοιπου εξοπλισμού.


Επίσης ιδιαιτέρως αναγκαία καθίσταται  η πρόσληψη ικανού αριθμού μόνιμου προσωπικού (ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και τεχνικού) έτσι ώστε η λειτουργικότητα του να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της  περιοχής ευθύνης του .

Καλούμε την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης να προβεί στις ανάλογες ενέργειες, για να μπορέσει  η Ν. Καλλικράτεια αλλά και η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ν. Προποντιδας, και όχι μόνο, να έχουν ένα Κέντρο Υγείας που να μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά τα προβλήματα που θα προκύψουν .

Με εκτίμηση
Πάνας Απόστολος

Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: