Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Απόγειο καφρίλας: Ισοπέδωσαν θεατρική παράσταση λόγω...ΠΑΟΚ!

Επεισόδια σε πορείες και σε γήπεδα, έχουμε δει για χιλιάδες λόγους. Ωστόσο, από σήμερα, η χώρα μας, η Ελλάδα του 2011, μπορεί να... περηφανεύεται ότι οπαδοί-χούλιγκαν-ανεγκέφαλοι ή όπως θέλει κανείς να τους ονομάσει, κόντεψαν να βάλουν φωτιά στο Θέατρο Τέχνης "Κάρολος Κουν", στην Πλάκα στο κέντρο της Αθήνας, επειδή η παράσταση που έκανε πρεμιέρα λίγη ώρα μετά, είχε στον τίτλο της το όνομα του... ΠΑΟΚ!

Περίπου 50 κρανιοφόροι που επέβαιναν σε μηχανές, βρέθηκαν το απόγευμα έξω από το Θέατρο Τέχνης, εκεί όπου η παράσταση που θα ανέβαινε, είχε την ονομασία: «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης». Αυτό έδωσε αφορμή σε αυτή τη μάζα οπαδών, να φτάσει έξω από την αίθουσα και να αρχίσει να πετάει μολότοφ και να καταστρέφει ό,τι έχει σχέση με το θέατρο.


Οι καταστροφές είναι αρκετά μεγάλες, αν και η επίθεση δεν διήρκησε περισσότερο από 10 λεπτά, όταν και έφτασε η αστυνομία στον χώρο του θεάτρου. Μάλιστα, υπάρχει μαρτυρία και για έναν τραυματία.

Από την πλευρά της η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Μυρτώ Απαλοπούλου, μιλώντας στον «NOVAΣΠΟΡ FM 94.6», τόνισε πως τα συνθήματα που ακούγονταν από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί, παρέπεμπε σε οπαδούς του Ολυμπιακού: «Τα άτομα δεν είχαν διακριτικά επάνω τους, αλλά ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού. Έσπαγαν τα πάντα και φώναζαν... εδώ είναι Πειραιάς. Εδώ είναι λιμάνι».

Σίγουρα μία μαρτυρία σοκ, αφού πλέον κανείς δεν μπορεί να πηγαίνει ούτε στο θέατρο ελεύθερα, ενώ σε λίγο δεν αποκλείεται να απαγορευτούν και οι βόλτες στους δρόμους, αφού τα ρούχα που θα φοράει ο καθένας μας, μπορεί να εκλαμβάνονται ως διακριτικά ομάδας και να γινόμαστε στόχοι ανεγκέφαλων, επειδή η ομάδα τους αποκλείστηκε από το Κύπελλο ή έχασε στο πρωτάθλημα.

Πηγή: The Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια: