Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Η Συνέντευξη τύπου του Σταύρου Καλαφάτη στην Κατερίνη


Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε  απόψε στην Κατερίνη ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής :

"Για τη Νέα Δημοκρατία οι εκλογές της προηγούμενης Κυριακής αποτέλεσαν μια πολύ σημαντική επιτυχία. Προερχόμενη η Νέα Δημοκρατία από μία επώδυνη εκλογική μάχη πριν από ένα χρόνο στις εθνικές εκλογές, κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να μειώσει από 10.5% ποσοστιαίες μονάδες σε κάτω από 2% τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ.

Κατάφερε να προηγείται σε έξι από τις δεκατρείς περιφέρειες. Κατάφερε να βρίσκεται μπροστά σε 33 νομούς από έξι που προηγούνταν πριν από ένα χρόνο και κατάφερε βεβαίως να δώσει και μία αποστομωτική απάντηση σε εκείνους που έλεγαν ότι η Νέα Δημοκρατία μετά από τις εθνικές εκλογές του 2009 θα περιχαρακωθεί".




Ο κ. Καλαφάτης είπε επίσης ότι : "η επόμενη Κυριακή είναι ημέρα μάχης που αντιμετωπίζεται με αισιοδοξία από τη Νέα Δημοκρατία, γιατί είναι μία ευκαιρία να σταλεί με ακόμα πιο εκκωφαντικό τρόπο το μήνυμα από τους πολίτες στην κυβέρνηση.

Μήνυμα απόρριψης ενός εκβιαστικού διλήμματος που τέθηκε από τον πρωθυπουργό και τελικά έπεσε στον αέρα. Μήνυμα απόρριψης της εκβιαστικής μπλόφας, στην οποία επιδόθηκε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Μήνυμα στήριξης των ανθρώπων που υποστηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία και οι οποίοι υιοθετούν μία αντίληψη απέναντι στην πολιτική του μνημονίου που υπηρετεί με τόση πίστη η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ"

Πηγή: Λευτεριά

Δεν υπάρχουν σχόλια: