Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΙΚΗ Πολυγύρου: Δύο μεταγραφές

Η Διοίκηση της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου ανακοινώνει τη μεταγραφή δύο νεαρών ποδοσφαιριστών από την Ελπίδα Πολυγύρου. Πρόκειται για τους Δημήτρη Μηνά και Γιάννη Κολυμβάνο, που αποκτήθηκαν με ετήσιο δανεισμό, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Έτσι εκπληρώνεται ο διακαής πόθος των δύο αυτών ποδοσφαιριστών που από την αρχή του καλοκαιριού ήθελαν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής Κατηγορίας με την ιστορική φανέλα της ΝΙΚΗΣ Πολυγύρου.


 

Ο Δημήτρης Μηνάς είναι 17 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ενώ μπορεί να καλύψει και την κορυφή της επίθεσης. Κατάγεται από τον Πολύγυρο και έχει αγωνιστεί στην Ελπίδα Πολυγύρου από νεαρή ηλικία. 


Ο Γιάννης Κολυμβάνος είναι 18 ετών, αγωνίζεται από μικρός στην Ελπίδα Πολυγύρου, και αναμένεται να βοηθήσει κι αυτός τη ΝΙΚΗ στο χώρο του κέντρου. Και για τους δύο ποδοσφαιριστές έχει πολύ θετική εικόνα ο προπονητής της ΝΙΚΗΣ Φώτης Φλέσσας, αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο που έκανε ότι μπορούσε για να ολοκληρωθεί η απόκτησή τους έστω και με τη μορφή ετήσιου δανεισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: