Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ήττα της ΝΙΚΗΣ από τον Κιλκισιακό


Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε η ΝΙΚΗ Πολυγύρου από τον πιο έτοιμο Κιλκισιακό, αποτέλεσμα που όπως είναι απόλυτα λογικό προβλημάτισε τον κόσμο της που παρακολούθησε το παιχνίδι.

Ο προπονητής της ομάδας Φώτης Φλέσσας δήλωσε μετά το ματς:

"Θεωρώ πως ήταν το καλύτερο τεστ αυτή τη χρονική περίοδο, γιατί βγήκαν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Η ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας ήταν ήδη γνωστή, ενίσχυση σε ποιότητα και εμπειρία στον άξονα, και κάθε αντίθετο αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι θα μας εφησύχαζε. Στο διάστημα του ενός μηνός μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, με τις ανάλογες προσθήκες, η ομάδα θα παρουσιαστεί πανέτοιμη."

Και συνέχισε, κάνοντας την ανάλυση του χτεσινού αγώνα:
"Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Κιλκισιακό, ήταν γνωστό ότι ο αντίπαλος ξεκίνησε προετοιμασία νωρίτερα από εμάς, άρα είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Επίσης, αυτή τη χρονική στιγμή, διαθέτει μεγαλύτερο αριθμητικά αλλά και καλύτερο ποιοτικά ρόστερ. Εμείς εκτός των άλλων, ξεκινήσαμε αναγκαστικά το παιχνίδι με τερματοφύλακα ένα νεαρό παιδί μόλις 17 ετών χωρίς εμπειρία και παραστάσεις αγώνων, ρίχνοντάς τον κατευθείαν στα βαθειά. Αισθάνομαι ότι τον εκθέσαμε.

Θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε την κατάσταση της ομάδας και με βάση τις δυνατότητες της Διοίκησης θα γίνουν οι αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις. Άλλωστε τα φιλικά προετοιμασίας, γίνονται και γι αυτόν το λόγο".

Όπως είναι γνωστό το επόμενο φιλικό παιχνίδι της ΝΙΚΗΣ, είναι η συμμετοχή της το Σάββατο στο τουρνουά "Σωκράτεια" της Αρναίας, με τη συμμετοχή ακόμα του τοπικού Απόλλωνα, του ΠΑΟΝΕ και του ΠΑΟΔ (που θα πάρει τη θέση της Ομόνοιας Σίνδου που δήλωσε αδυναμία την τελευταία στιγμή).

πηγή: http://www.nikipoligirou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: