Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΝΙΚΗ Πολυγύρου: Ακόμα τρεις Χαλκιδικιώτες στη ΝΙΚΗ


Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές από τη Χαλκιδική με ιδιαίτερο ταλέντο συμφώνησαν σήμερα με τη ΝΙΚΗ. Πρόκειται για το Στέλιο Μπίκα, το Θεμιστοκλή Ψευτογιώργο και το Θανάση Πετσάβα. Το νεαρό της ηλικίας τους - δεν ξεπερνούν τα 19 χρόνια - αλλά και ο τόπος καταγωγής τους, τους καθιστούν ιδανικές προσθήκες στη νέα προσπάθεια που κάνει φέτος η ΝΙΚΗ.


Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Μπίκας είναι 19 ετών και αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης, κυρίως σαν περιφερειακός επιθετικός. Επιστρέφει μετά από 10 χρονιά στην ομάδα που ξεκίνησε να αγωνίζεται, καθώς αγωνίστηκε για το προπαιδικό τμήμα της ΝΙΚΗΣ, με προπονητή και τότε το Φώτη Φλέσσα, την περίοδο 1999-2000. Στη συνέχεια αγωνίστηκε επί σειρά ετών στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, αλλά και του ΠΑΟΚ, ενώ έχει κληθεί στην Εθνική Νέων.


Ο Θεμιστοκλής Ψευτογιώργος κατάγεται από τον Άγιο Παντελεήμωνα Χαλκιδικής. Στα 19 του μόλις χρόνια, αποτελεί ένα σημαντικό ταλέντο της περιοχής. Αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης και έχει πολύ καλή σχέση με τα δίχτυα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τους "Μπέμπηδες" (την ακαδημία του Παναγιώτη Κερμανίδη), ενώ έχει επίσης αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και τη Β' ομάδα του Αγροτικού Αστέρα. Πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής Κατηγορίας με την ομάδα του Οδυσσέα Νυδρίου (Λευκάδας).


Ο Θανάσης Πετσάβας είναι 18 χρονών και κατάγεται από τη Σάρτη. Σε πολύ νεαρή ηλικία, μεταγράφηκε στα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Β' ομάδα. Επέλεξε φέτος να ενταχθεί στη ΝΙΚΗ Πολυγύρου και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθέτικος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: