Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ένοπλη ληστεία στην ΑΤΕ Νικήτης


Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε με το «καλημέρα» στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στη Νικήτη.

Δύο άγνωστοι άνδρες στις 8.20 το πρωί εισέβαλαν φορώντας κράνη στην τράπεζα και με την απειλή όπλων ζήτησαν από τους ταμίες να παραδώσουν τα χρήματα.

Την ώρα εκείνη εντός της τράπεζας βρίσκονταν τουλάχιστον 15 άτομα. Ο ένας από τους ληστές κατευθύνθηκε στα ταμεία, ενώ ο δεύτερος με τα όπλο στα χέρια καθόταν κοντά στην είσοδο και έδωσε εντολή να μην κουνηθεί κανείς από τη θέση του.


«Μας κόπηκαν τα πόδια. Ήταν πολύ ξαφνικό και δεν αντέδρασε κανείς με την απειλή των όπλων. Μπήκαν πήραν τα χρήματα και στο τέλος φεύγοντας μας χαιρέτησαν κιόλας» λένε αυτόπτες μάρτυρες στο halkidikinews.gr.

Οι δράστες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες φορούσαν λευκές φόρμες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά γεγονός που υποδηλώνει ότι ήταν αλλοδαποί. Διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού προς την παραλία της Νικήτης.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η σήμανση ενώ η κασέτα που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης το συμβάν μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Πολυγύρου. Υπολογίζεται πως οι δράστες αφαίρεσαν περίπου 23.000 ευρώ.

Οι κάτοικοι της Νικήτης δηλώνουν ανήσυχοι διότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα της περιοχής, η οποία σημειωτέον βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο, στα φανάρια επί της εθνικής οδού Μουδανιών – Σιωθνίας.

Από την αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: Halkidiki News

Δεν υπάρχουν σχόλια: