Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Δελτίο Τύπου ΝΟΔΕ Ν.Δ. Χαλκιδικής


Ν Ο Δ Ε
Χ Α Λ Κ Ι Δ Ι Κ Η Σ
Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

22ας Απριλίου & Μακεδονίας
63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
Τηλ.: 23710 22772
Φαξ: 23710 23862
E-mail: ndhalkid@otenet.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολύγυρος, 6 Αυγούστου 2010


Μετά την συνεδρίαση της ΝΟΜ.ΕΚ.Ε. στον Πολύγυρο την 6/8/2010 με θέμα «Αυτοδιοικητικές Εκλογές» αποφασίστηκαν και δημοσιοποιούνται τα κάτωθι:

1. Η άμεση αποστολή των ήδη πρωτοκολληθέντων βιογραφικών που έχουν συγκεντρωθεί, στη Γ.Γ. Αυτοδιοίκησης του κόμματος.

Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη και παρέχεται η δυνατότητα συνέχισης συγκέντρωσης και άλλων τυχόν υποψηφιοτήτων για πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η επίσπευση της διαδικασίας και το αρχικό χρονικό όριο ολοκλήρωσής της, τέθηκαν από τη Γ.Γ. Αυτοδιοίκησης του κόμματος.

2. Η ΝΟΔΕ έχει τη δυνατότητα αξιολόγησης των προτάσεων, εφ όσων και όπου αυτό της ζητηθεί και με κάθε πρόσφορο και αποδεκτό τρόπο μπορεί να προτείνει την καλύτερη δυνατή επιλογή υποψηφίου.

3. Η οικονομική ενίσχυση η οποία ζητήθηκε από τους υποψηφίους, αποτελεί πάγια τακτική του κόμματος στο πλαίσιο της εξεύρεσης πόρων από μέλη που αγαπούν και συμπαραστέκονται την παράταξη, χωρίς όμως να αποτελεί προϋπόθεση για την έγκυρη υποβολή υποψηφιοτήτων.

Ο αγώνας για την τελική επικράτηση της παράταξής μας σε όλους τους «Καλλικράτειους Δήμους» είναι ο μοναδικός στόχος μας και είμαστε βέβαιοι για την τελική επίτευξή του.

Η ενότητα και το αρραγές του μετώπου, αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας.


Από το Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ σεισμοί-νεφοκάλυψη-νεροποντές-χαλάζι-ηφαιστειακές εκρήξεις, και τι λένε για όλα αυτά ΝΑΣΑ-ΣΕΡΝ-Δημοκρίτειο;
Αυξημένο γαλαξιακό ρεύμα ιονίζει-αναστατώνει ατμόσφαιρα-φλοιό-μάγμα. Δηλ. είναι δείκτης πιθανότητας και για ηφαιστειακούς χειμώνες (για τους οποίους, δυστυχώς, κάποιοι κρατούν 200 χρόνια μετά από τον 5ετή ηφαιστειακό χειμώνα τού Ταμπόρα, την ανθρωπότητα εγκληματικά ανυποψίαστη):

Όταν κοπάζει η «βροχή ηλεκτρονίων» γίνεται σεισμός
Στο Εργαστήριο Ηλεκτρομαγνητισμού και Διαστημικής στην Ξάνθη, ανακάλυψαν πως όταν μειώνεται σταδιακά η ηλεκτρονική καταιγίδα που «χτυπάει» τον «παρατηρητή» δορυφόρο τους, ακολουθούν σεισμικές δονήσεις
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11386&subid=2&pubid=12958946#
http://www.youtube.com/watch?v=hxtcNWdm6Vw