Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Εγχειρίστηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος


Σε χειρουργείο για την τοποθέτηση βηματοδότη υποβλήθηκε ο Τόλης Βοσκόπουλος το πρωί της Παρασκευής. Από την Τετάρτη το βράδυ ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών με καρδιοαγγειακά προβλήματα...

Η προγραμματισμένη εγχείριση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τώρα ο κύριος Βοσκόπουλος αναρρώνει στο δωμάτιό του στο νοσοκομείο.

Στο πλευρό του βρίσκεται φυσικά η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου, και σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη κόρη του, Χαρά, από τον γάμο του με τη Τζούλια Παπαδημητρίου.

Η παρουσία της Χαράς στο νοσοκομείο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς λόγω της δικαστικής διαμαχης που είχε η κυρία Παπαδημητρίου με τον Τόλη, ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχει καθόλου επαφές με την κόρη του και μάλιστα στο παρελθόν έχει αμφισβητήσει και το γεγονός ότι είναι παιδί του.

Η Χαρά σπουδάζει στην Ελβετία και μόλις πληροφορήθηκε την περιπέτεια της υγείας του πατέρα της, επέστρεψε στην Ελλάδα για να τον δει από κοντά.

Από την πλευρά της η πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Τζούλια Παπαδημητρίου, σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το Star δήλωσε ότι εύχεται στον κύριο Βοσκόπουλο να είναι καλά, όπως το ίδιο εύχεται σε όλο τον κόσμο σήμερα...

Πηγή: Nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: