Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 17ης Μαίου στον Πολύγυρο



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Πολυγύρου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για την Επέτειο της Κήρυξης της Επανάστασης στη Χαλκιδική 17 Μαΐου 1821, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΪΟΥ 2010, ΩΡΑ 20.30

Συναυλία της Παιδικής Χορωδίας Πολυγύρου στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου. Μετά από αρκετά χρόνια η Παιδική Χορωδία Πολυγύρου σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με τραγούδια από όλο τον κόσμο.


ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΜΑΪΟΥ 2010, ΩΡΑ 09.30

Εκδήλωση Μνήμης στο εξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου σε ανάμνηση της μύησης των αδελφών Παπαγεωργάκη στη Φιλική Εταιρεία. Η εκδήλωση περιλαμβάνει: Θεία Λειτουργία - Επιμνημόσυνη Δέηση, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Δήμαρχο Πολυγύρου, αγώνα δρόμου πεζών και ποδηλάτων (αφετηρία 9.00 π.μ. Ηρώο Πολυγύρου, τερματισμός Άγ. Δημήτριος), θεατρικό δρώμενο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου, εμφάνιση χορευτικών τμημάτων του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου. Η εκδήλωση οργανώνεται από την Επιτροπή του Αγίου Δημητρίου.


ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΪΟΥ 2010, ΩΡΑ 20.30

Συναυλία με τη Βυζαντινή - Παραδοσιακή Χορωδία του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Πολυγύρου «Ο Αριστοτέλης», στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.


Ο Δήμαρχος Πολυγύρου
Θωμάς Καπλάνης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο αλλά νίκησε ο ολυμπιακός τη παρτιναζ στο BASKET.Εγώ είμαι με το basket και χάρηκα που μια ελληνικη ομάδα τα πήγε καλά και μπράβο δείξτε αμα θελετε.Ελπίζω το basket να ξαναγίνει και πάλι το πρώτο άθλημα γιατί είναι το καλύτερο....