Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Σχετικά με τον Καλλικράτη στην Χαλκιδική


Εμείς συμφωνούμε και συμπαραστεκόμαστε στους κατοίκους της Αρναίας. Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τους λόγους που πρέπει να μείνει η έδρα του Δήμου της Βόρειας Χαλκιδικής στην Αρναία.

Είναι γνωστό ότι η Αρναία έχει προσφέρει σε όλους τους Εθνικούς Αγώνες και είναι η έδρα της Επαρχίας Αρναίας.

Να συμφωνήσουμε σε όλα με τους ξεσηκωμένους κατοίκους της. Όμως έχουμε μια απορία. Ο Πολυγυρινός βουλευτής Αργύρης Λαφαζάνης σε τι τους έφταιξε;

Μάλλον κάποιοι έχουν χάσει τη μπάλα και δεν ξέρουν τι λένε. Ο Αργύρης Λαφαζάνης είναι υπόδειγμα βουλευτή και δεν το έχουμε μετανιώσει καθόλου που τον υποστηρίξαμε.

Όταν στην Πιερία με περισσότερους κατοίκους από την Χαλκιδική θα γίνουν 2 Δήμοι, βάσει ποιάς λογικής η Χαλκιδική θα μοιραστεί σε 5 Δήμους ανομοιογενείς μεταξύ τους;

Κάποιοι πονηροί πολιτικάντηδες πάνε να κάνουν τα Μουδανιά τον μεγαλύτερο Δήμο της Χαλκιδικής και στο βάθος του μυαλού τους έχουν την μεταφορά της πρωτεύουσας εκεί. Με αυτό το πλευρό να κοιμούνται τα ζαγάρια.

Φυσικά η έδρα του Δήμου της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής πρέπει να είναι η ιστορική και πανέμορφη Αρναία.

Όμως τα Ζερβοχώρια αν θέλουν να δούνε προκοπή, πρέπει να συμπεριληφθούν στον Δήμο Πολυγύρου.

Κάτι ακόμα, τα σκουπίδια της Βορείου Χαλκιδικής να τα πάνε μπροστά στο γραφείο του Πάπα στην Ιερισσό και να τα φάνε κιόλας. Στον Πολύγυρο δεν θα έρθουν. Αυτό να το καταλάβετε καλά.

Αλλά δεν φταίει κανένας άλλος φταίμε εμείς οι Πολυγυρινοί που δεν αποκλείουμε τον Πολύγυρο για 3-4 μέρες και ας τραβήξουν κατά το Καργί Λιμάν όλα τα λαμόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: